Geen nieuwe meldingen

Entrada 501, Amsterdam-Duivendrecht

3 of 6 maanden onbeperkt sporten bij Ridder Personal Training in Amsterdam-Duivendrecht

Kies optie

In een Notendop

Maak 3 of 6 maanden onbeperkt gebruik van alle fitnessapparaten en zorg ervoor dat je weer lekker (strak) in je vel gaat zitten.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 39,99 voor 3 maanden onbeperkt sporten voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 69,99 voor 3 maanden onbeperkt sporten voor 2 persoon (waarde € 300)

  • € 69,99 voor 6 maanden onbeperkt sporten voor 1 persoon (waarde € 300)
  • € 129,99 voor 6 maanden onbeperkt sporten voor 2 persoon (waarde € 600)

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop voor de optie 3 maanden onbeperkt sporten en 6 maanden vanaf het moment van aankoop voor de optie 6 maanden onbeperkt sporten op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee wanneer je voor het eerst komt sporten. Deze wordt dan ingewisseld voor een pasje. Alleen geldig voor nieuwe leden. Bij je eerste training krijg je uitleg over de apparaten van een instructeur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ridder Personal Training

Volgens Ridder Personal Training is sporten een combinatie van functionaliteit, intensiteit, kwaliteit, integriteit, veiligheid en natuurlijk de nodige fun. Persoonlijk aandacht staat bij deze gym voorop en dat kan je zien aan de extra service die ze aanbieden. Zo willen de enthousiaste medewerkers graag kritisch naar je eetpatroon kijken en een aangepast trainingsschema voor je maken om een optimaal resultaat te bereiken. Daarnaast behoren 1-op-1 trainingen ook tot de mogelijkheden. Je kan Ridder Personal Training vinden in Duivendrecht