Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

2 locaties

10 of 12 motorrijlessen incl. een AVD- en AVB-examen bij Rijschool Actief in Rotterdam en Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Leer alle ins & outs van het motorrijden zodat je met lekker weer kan toeren of gewoon je lang gekoesterde droom kan waar maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
madjella
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 17, 2020
Goed!

Over deze deal

Net als vliegen of koeien knuffelen in een weiland geeft het hebben van een rijbewijs een gevoel van vrijheid. Rij je vrijheid tegemoet met motorrijlessen bij Rijschool Actief.

Kies uit twee opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen incl. een AVD- en AVB-examen (waarde € 695)
  • € 349,99 voor 12 motorrijlessen incl. een AVD- en AVB-examen (waarde € 755)

Motorrijden is voor de één een hobby en voor de ander noodzakelijk vervoer. Wat je uiteindelijk ook met je motorrijbewijs gaat doen, bij Rijschool Actief helpen ze je graag op weg naar je rijbewijs. In lesblokken van 2x 50 minuten leren ze je alle ins & outs van het motorrijden en krijg je ook nog een AVD- en een AVB-examen. Denk er wel aan om je eigen helm mee te nemen, anders moet je een helmmuts kopen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: € 25 administratiekosten, voertuighuur tijdens het examen à € 50, theorie-examen en Eigen Verklaring, de tarieven hiervoor worden bepaald door het CBR kijk hier voor de actuele tarieven.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@autorijschoolactief.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties, pakketten en kortingen. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt € 50 voor 90 minuten in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De lessen moeten aaneengesloten gevolgd worden zonder onderbreking. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Actief

Rijschool Actief bestaat al sinds 1988 en heeft service en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. De instructeurs volgen regelmatig cursussen zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste regels en je altijd op de beste manier les kunnen geven. Je kan er zowel voor auto- als motorrijlessen terecht. Ook het volgen van een 1-daagse rijopleiding om je BE-examen te halen is mogelijk. Rijschool Actief geeft lessen in Rotterdam en Den Haag.