Geen nieuwe meldingen

Rijschool For You

10, 15 of 20 autorijlessen incl. een prakijkexamen bij Rijschool For You

Kies optie

In een Notendop

Rijschool For You biedt een rijopleiding op maat aan, waar je stap voor stap en in je eigen tempo het rijden kan leren.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 rijlessen + praktijk examen (waarde € 496)
  • € 299 voor 15 rijlessen + theorie examen + praktijk examen (waarde € 748,50)
  • € 399 voor 20 rijlessen + theorie examen + praktijk examen (waarde € 936)

Rijschool For You

Rijschool For You leert je om op een veilige en vertrouwde manier een auto te besturen. Ze bieden een rijopleiding op maat aan, waar je stap voor stap en in je eigen tempo het rijden kan leren. Daarnaast is deze rijschool ook nog gespecialiseerd op het gebied van faalangst, autisme, ADHD, ADD, PDD-nos en voor leerlingen met het syndroom van Asperger.

Wat je moet weten

Geldigheid: start binnen 4 maanden vanaf het moment van aankoop je rijlessen. Daarna kan je les volgen op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eigen verklaring à € 27,80. Bij optie 1 exclusief theorie examen à € 40. Exclusief huur van de auto en begeleiding tijdens praktijk-examen à € 105,75. Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0629 097 017, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt er een les.
Meer info: een les duurt 60 minuten. Je kan thuis worden opgehaald in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 42,50 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling.De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Rijschool For You. De opleiding dient achtereenvolgend te worden gedaan. Een pauze van meer dan een half jaar is niet mogelijk, dan vervallen de resterende lessen. Het is mogelijk om in blokuren te lessen. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool For You