Geen nieuwe meldingen

Rijschool van Ark

Gustaaf Gelderstraat 43, Almere

12 of 14 motorrijlessen incl. examens bij Rijschool van Ark

Kies optie

In een Notendop

Ervaar de pracht van motorrijden met 12 of 14 lessen inclusief AVB en AVD.

Over deze deal

Een subtiele beweging met de rechterhand, het knietje bijna tegen het asfalt in de bocht of een stilstaande file passeren: motorrijden heeft zo zijn schoonheden. Ontdek dit alles zelf met 12 of 14 motorrijlessen.

Kies uit de volgende opties


  • € 349,99 voor 12 motorrijlessen inclusief AVB- en AVD-examen (waarde € 930)
  • € 399,99 voor 14 motorrijlessen inclusief AVB- en AVD-examen (waarde € 1.022)

Of je nu je motorrijbewijs wil halen voor je werk of ter ontspanning, motorrijden doe je altijd met plezier. Je leert deelnemen aan het verkeer, bijzondere verrichtingen uitvoeren en als je er klaar voor bent, leg je daar examens in af: een examen verkeersdeelneming (AVD) én een examen voertuigbeheersing (AVB). De lessen duren 60 minuten en zijn inclusief het gebruik van helm en handschoenen.

Rijschool van Ark


Rijschooleigenaar Youran van Ark en zijn collega’s zijn buitengewoon enthousiaste instructeurs waarbij jij je tijdens het lessen geheel op je gemak voelt. Ontspannen, relaxed, maar wel met een professionele kijk op waar jouw kwaliteiten liggen en hoe jij je het best kan voorbereiden op alle facetten van veilige verkeersdeelname. De instructeur bepaalt uiteindelijk wanneer jij klaar bent voor het rijexamen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief theorie-examen à € 25,55. Exclusief Eigen Verklaring à € 25,80. Beide moet je zelf aanvragen bij het CBR en rechtstreeks aan het CBR voldoen. Exclusief motorhuur tijdens het examen à € 46, deze kosten dien je rechtstreeks te betalen aan Rijschool van Ark.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0611 375 567, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimumleeftijd 24 jaar. Alleen voor beginnende leerlingen. Blijk je tijdens de proefles van een uur geen beginnende leerling te zijn, dan worden de kosten van een normale les à € 46 in rekening gebracht. Exclusief motorpak. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool van Ark