sluit
TTD Launch

Aerial Artistic Dance

Olivier van Noortlaan 120, Vlaardingen

3 of 5-rittenkaart paaldansen of aerial hoop bij Aerial Artistic Dance in Vlaardingen

Kies optie

In een Notendop

Je kan deze ritten besteden aan het verbeteren van je kracht en flexibiliteit door paaldansen of een aerial hoop.

Over deze deal

  • 3 of 5-rittenkaart sporten
  • De lessen duren 75 of 90 minuten
  • In Vlaardingen, vlakbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • Je kan de rittenkaarten besteden aan de volgende sporten:

Paaldansen - Dans en acrobatiek in en rond een danspaal; het draait om kracht, lenigheid en opbouw van conditie.

Aerial hoop - Bekend van het circus: luchtacrobatiek met een ring of lucht hoepel; kracht en flexibiliteit staat centraal.

  • Je mag wisselen van les, als je het leuk vindt om van alles te proberen
  • Het is mogelijk om meerdere lessen per week te volgen
  • Bekijk het actuele lesrooster voor dagen en tijden
  • Heb je al je ritten opgebruikt en wil je doorgaan? Dan krijg je 10% korting op een vervolg-rittenkaart

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0682 990 716. Gratis parkeren. Enthousiaste leerlingen krijgen 10% korting op een vervolg lessenkaart. De 3-rittenkaart moet binnen 4 weken worden opgemaakt na deelname aan de eerste les. De 5-rittenkaart moet binnen 6 weken worden opgemaakt na deelname aan de eerste les. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 36 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Aerial Artistic Dance

Aerial Artistic Dance wordt geleid door Belinda van Ommen te Vlaardingen. Belinda is professioneel paaldanser, yogadocent en yogacoach. Haar kennis past zij toe in al haar lessen, waardoor de lessen voor veel mensen toegankelijk zijn en minder blessuregevoelig. Stretching is haar specialiteit, evenals personal training. Naast anatomische kennis wilde zij zich meer verdiepen in het bewustzijn van het lichaam. Zij heeft in de Indiase Himalaya een opleiding gevolgd tot yoga- en meditatiedocent. Naast al deze skills is Belinda ook fysiotherapeut en osteopaat. Wil je aan je lichaam werken, innerlijke rust vinden of je tenen kunnen aanraken? Dan is de kans groot dat je je na enkele lessen van Belinda om een paal kan vouwen. Na een van haar lessen wandel je als nieuw mens naar je auto op de gratis parkeerplaats.