Geen nieuwe meldingen

RONALD Verkeersopleidingen Nederland

Vliedberg 1, Papendrecht

Motor Experience van 3,5 uur bij RONALD Verkeersopleidingen in Papendrecht

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ervaar hoe het is om motor te rijden, je oefent veilig op een afgesloten terrein.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit de volgende opties

  • € 49,99 voor een Motor Experience voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 79,99 voor een Motor Experience voor 2 personen (waarde € 300)

Tijdens de Motor Experience-dag wordt stap voor stap in groepsverband uitgelegd waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden. Daarna ga je dit in de praktijk oefenen op het afgesloten motor-oefenterrein. Je gaat dus niet de openbare weg op en hoeft niet bang te zijn voor vogels, voetballen en andere vreemde voorwerpen die je om de oren vliegen. Het is ook geen rijles, het is 3,5 uur spelenderwijs kennismaken met het motorrijden. Maar na afloop beheers je wel mooi de basisvaardigheden van het motorrijden. Je hebt onder andere leren op- en terugschakelen, scherpe bochten maken en een “achtje draaien”. Neem zelf stevige (motor)kleding en schoenen mee. Een helm is te huur voor € 15, incl. een helmmuts.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 078 615 8147, of via e-mail op info@ronald.nu o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Let op: de Motor Experience is geen vervanging voor een rijles. Wanneer je al rijlessen volgt kan je geweigerd worden. Zorg zelf voor stevige (motor)kleding en schoenen. Een helm kan je huren voor € 15, incl. helmmuts. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over RONALD Verkeersopleidingen

RONALD Verkeersopleidingen is al meer dan 25 jaar een begrip in de regio Drechtsteden. Reguliere autorijlessen, diverse praktijk- en theorielessen, zoals bromfiets- en scooterrijlessen, motor-, vrachtauto-, caravan-, taxi- en aanhangerrijlessen behoren er ook tot de mogelijkheden.