sluit
TTD Launch

Schoonheidssalon Mavis

Prins Hendrikkade 86A, Rotterdam

Vet verliezen met geluidsgolven: cavitatie-behandelingen bij Schoonheidssalon Mavis in Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DOUBLE. Eindigt 29-5.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Pak kleine, lokale vetophopingen aan op probleemzones tijdens een 40 minuten durende behandeling.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1x cavitatie-behandeling (waarde € 120)
  • € 59,99 voor 3x cavitatie-behandeling (waarde € 360)
  • € 99,99 voor 6x cavitatie-behandeling (waarde € 720)

Cavitatie is een alternatief voor liposuctie. De behandeling is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. Voorbeelden van te behandelen zones zijn lovehandles, zadeltassen, zwembandjes, dijen, knieën, armen, buik en onderkin. Een behandeling duurt gemiddeld 40 minuten. Bij de eerste behandeling zit een intakegesprek van circa 10 minuten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: verzilver je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop. Na verzilvering is je groupon nog 3 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0641 971 164 via WhatsApp, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig bij inlevering van je afgedrukte groupon. Niet geschikt voor mensen met obesitas, leverziekten en -afwijkingen, diabetes, stofwisselingsziekten of metalen prothesen nabij de behandelgebieden.Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schoonheidssalon Mavis

Schoonheidssalon Mavis op de Kop van Zuid in Rotterdam heeft meer dan dertig jaar beauty-ervaring – inclusief de nodige diploma’s en doorlopende cursussen. Maar naast professionaliteit zijn sfeer en ontspanning ook belangrijke factoren in de salon, waarbij tijdens de behandelingen altijd gestreefd wordt naar weldaad, rust en persoonlijke service. Naast cavitatiebehandelingen biedt Mavis behandelingen aan als IPL-ontharen, pedicure en microdermabrasie.