Geen nieuwe meldingen

3 locaties

1 of 3 pigment-behandelingen met laser bij Skinwizard in Oud-Zuilen, Voorburg of Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Deze behandeling pakt pigmentplekjes op je gelaat of in je decolleté aan.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als een monumentaal pand is je gelaat een stukje unieke kunst, wordt het getekend door invloeden van buitenaf en heeft het eens in de zoveel tijd een opknapbeurt nodig. Start het renovatieproject met een laserbehandeling voor pigmentvlekjes bij Skinwizard.

Kies uit twee opties

  • € 49 voor 1 pigmentbehandeling voor het gelaat of decolleté (waarde € 149)
  • € 129 voor 3 pigmentbehandelingen voor het gelaat of decolleté (waarde € 250)

Pigmentvlekken op je gezicht, decolleté, handen, armen en benen zijn ongewenste bezoekers: ze geven irritaties of tasten je zelfvertrouwen aan. Deze vlekken zijn ophopingen van melanine (pigment). Met melanine is in principe niets mis want het beschermt je huid en geeft je dat lekkere zomerse kleurtje. Maar wanneer je ouder wordt, kan je last krijgen van zogeheten pigmentverstoringen ofwel ouderdomsvlekken. Met een laserbehandeling is daar wat aan te doen. Hoeveel behandelingen nodig zijn hangt af van de grootte van de pigmentvlekken. Doel van de behandeling is het kapsel om de vlek heen ‘wegsmelten’ zodat pigmentkorreltjes vrij kunnen komen en afgevoerd worden, zodat de vlek lichter kan worden of zelfs kan verdwijnen.

De behandeling start met een intakegesprek. Vervolgens wordt er een 3D-huidscan gemaakt van je gelaat, waar alles duidelijk zichtbaar wordt. Daarna begint de laserbehandeling en die duurt ongeveer 15-30 minuten.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen), uitsluitend bij de vestigingen in Oud-Zuilen, Eindhoven en Voorburg.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 030 877 1112 voor de vestiging in Oud-Zuilen, op 040 218 3013 voor de vestiging in Eindhoven en op 070 820 9894 voor de vestiging in Voorburg, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De behandeling duurt 15-30 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skinwizard

© Groupon

Skinwizard is een schoonheidscentrum met vestigingen in Amersfoort, Eindhoven, Oud-Zuilen en Voorburg. Hier werken gediplomeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde lasertherapeuten. Samen bieden ze een heel spectrum aan behandelingen aan met het oog op allerlei huidproblemen, zoals acné, littekens, couperose en ouderdomsvlekken. Denk aan Picture Perfect-behandelingen, Super Hair Removal, MPM Manuale permanente make-up, ClearLift-behandelingen, kalknagel-behandelingen, Hydrafacials, ooglidcorrecties, gezichtsbehandelingen, massages, laser-lipvergroting, spatader- en couperosebehandelingen en Plasmage softlaser-surgery.