Geen nieuwe meldingen

17 locaties

Haal je golfvaardigheidsbewijs bij Stichting-Top-Club, op een locatie naar keuze

Kies optie

In een Notendop

Je wordt opgeleid volgens het 9-stappenplan van de PGA en de NGF en kan via de stichting je GVB op 20 locaties door heel Nederland halen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19 voor spoedcursus GVB voor 1 persoon (waarde € 219)
  • € 29 voor spoedcursus GVB voor 2 personen (waarde € 438)
  • € 45 voor spoedcursus GVB voor 4 personen (waarde € 876)

Met deze deal kan je je GVB halen op wel 20 verschillende locaties door heel Nederland. Hoe makkelijk is dat. En hoewel je bij sommige GVB-opleidingen nog lidmaatschappen of handicapregistratie moet bijbetalen, is dat bij Stichting Top-Club allemaal gratis. 

De cursus is inclusief:

  • Inclusief jaarabonnement (geldig voor het kalenderjaar waarin de voucher is aangeschaft)
  • Regelcursus
  • Officieel NGF Regelexamen
  • Baanpermissiepas
  • Golfles
  • Gebruik van golfclubs
  • 1 maand 123golfles voor € 1

Dus heb je altijd al getwijfeld over golfen, maar leek het je te duur of te ‘hooggegrepen’, dan is je GVB halen met Stichting Top-Club geheel geen slecht idee.

Stichting Top-Club

Deze stichting is aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie en mag op elke golfbaan in Nederland GVB-examens afnemen en tevens het GVB en de handicap registreren. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde golfbaan, maar je kan je wel weer aanmelden bij een golfbaan die je leuk lijkt om eens lekker wat holes te lopen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop. Bekijk de agenda voor de aangeboden cursusdagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: € 1 voor ballen voor de driving range.
Reserveren: verplicht online op www.gvbspoedcursus.nl/bestel, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: i.v.m. het regelexamen vindt de eerste cursusdag plaats in/in de buurt van een van de volgende steden: Amsterdam, Breda, Driebergen, Eindhoven, Havelte, Lelystad, Rotterdam, Venlo en Zoetermeer. Locaties voor de vervolglessen zijn in/in de buurt van: Alkmaar, Almelo, Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Driebergen, Eindhoven, Haarlem, Havelte, Heerenveen, Rotterdam, Tilburg, Venlo, Zeist en Zoetermeer. Voor vragen kan je bellen naar 085 8888 538. Inclusief jaarabonnement (geldig voor het kalenderjaar waarin de voucher is aangeschaft). Tussentijds opzeggen is mogelijk, stuur vóór 1 november een e-mail naar contact@gvbspoedcursus.nl. Bij niet opzeggen wordt het abonnement het volgende kalenderjaar verlengd en is het daarna maandelijks opzegbaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stichting Top-Club