Geen nieuwe meldingen

15 locaties

Haal je Handicap54/GVB bij Stichting Top-Club, bij een golfbaan naar keuze

Kies optie

In een Notendop

Je wordt opgeleid volgens het 9-stappenplan van de PGA en de NGF en kan via de stichting je GVB op 15 locaties door heel Nederland halen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

 • € 19,99 voor een GVB-spoedcursus incl. een examen voor 1 persoon (waarde € 219)
 • € 29,99 voor een GVB-spoedcursus incl. een examen voor 2 personen (waarde € 438)
 • € 44,99 voor een GVB-spoedcursus incl. een examen voor 4 personen (waarde € 876)
 • € 84,99 voor een GVB-spoedcursus incl. een examen voor 10 personen (waarde € 2.190)

Met deze deal kan je het GVB of Handicap halen op 15 verschillende locaties door heel Nederland, dus hoe makkelijk is dat? Daarbij hoef je vooraf geen examenkosten en lidmaatschappen of handicapregistratie bij te betalen want bij Stichting Top-Club zit dat inbegrepen in het eerste jaar.

Deze cursus is inclusief:

 • Golfles, 2 uur
 • Regelcursus
 • Gebruik van golfclubs
 • Lidmaatschap 1e kalenderjaar
 • NGF-golfregelexamen
 • NGF-golfbaanpermissiepas (na 2 maanden les, mits je voldoet aan de eisen)
 • 1 maand 123golfles voor € 1 (geldt alleen bij een abonnement van 6 maanden)
 • 10% korting op de greenfee

Wat je moet weten

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop. Bekijk de agenda voor de aangeboden cursusdagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: € 1 voor ballen voor de driving range.
Reserveren: verplicht online op www.gvbspoedcursus.nl/bestel o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. I.v.m. het regelexamen vindt de eerste cursusdag plaats in de buurt van een van de volgende steden: Amsterdam, Breda, Driebergen, Eindhoven, Rotterdam, Venlo en Zoetermeer. Locaties voor vervolglessen (niet verplicht) zijn in de buurt van: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Dronten, Driebergen, Eindhoven, Haarlem, Heerenveen, Rotterdam, Tilburg, Venlo, Zeist en Zoetermeer. Let op: locaties kunnen altijd wijzigen, raadpleeg daarom eerst de website. Zonder NGF-lidmaatschap ontvang je geen handicap. Het lidmaatschap voor het eerste kalenderjaar is gratis, voor het volgende kalenderjaar betaal je € 75. Daarna is het lidmaatschap steeds jaarlijks opzegbaar. Kan je nog niet golfen, dan kun je na de eerste cursus twee maanden golfles volgen voor € 29 per maand en tenminste één ronde van 9 holes spelen op een door Stichting Top-Club aangewezen baan in de regio Amsterdam of Eindhoven. Kan je al golfen, dan hoef je geen lessen te volgen. Voor vragen kan je bellen naar de helpdesk op 085 8888 538. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stichting Top-Club

Stichting Top-Club is aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie en mag op elke golfbaan in Nederland GVB-examens afnemen en tevens Handicap54/GVB en je handicap registreren. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde golfbaan, maar je kan je wel weer aanmelden bij een golfbaan die je leuk lijkt om eens lekker wat holes te lopen.