Geen nieuwe meldingen

Tandartspraktijk Leident

Gebitscontrole, gebitsreiniging en gebitsinstructie bij Tandartspraktijk Leident in Leiderdorp

Resterende tijd beperkt!
Tot 82% korting.
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat je tanden zien en ze vervolgens uitgebreid controleren én grondig reinigen waarna je instructies meekrijgt voor thuis.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een gebitscontrole, gebitsinstructie en gebitsreiniging voor 1 persoon (waarde € 111,73)
  • € 38,99 voor een gebitscontrole, gebitsinstructie en gebitsreiniging voor 2 personen (waarde € 223,06)

Op zoek naar een tandarts in de buurt van Leiden? Bij tandartspraktijk Leident in Leiderdorp word je met open armen ontvangen om vervolgens met open mond in de stoel te gaan liggen. Bang voor de tandarts? De ervaren tandarts zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Eerst wordt er uitgebreid gekeken naar de huidige staat van je gebit, waarna je instructie krijgt hoe je je tanden en kiezen (nog) beter kan verzorgen. Misschien iets beter flossen hier en daar? Natuurlijk wordt je gebit ook gereinigd, zodat je hopelijk weer met een fris gevoel de deur van tandartspraktijk Leident uitstapt.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m donderdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 071 589 8262, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tandartspraktijk Leident

Bij Tandartspraktijk Leident laat je met een goed gevoel je tanden zien. In de moderne praktijk in Leiderdorp kan je terecht voor een reguliere gebitscontrole en -reiniging, maar ook voor vervanging van protheses, een klikgebit, reparatie van je kunstgebit en het bleken van je tanden. Wat ook prettig is, is dat specialisten op het gebied van implantologie en kaakchirurgie gewoon in huis zijn zodat je niet hoeft te worden doorverwezen. Na een bezoek aan Leident zal je (hopelijk) geen blad meer voor de mond hoeven nemen.

Tandartspraktijk Leident

Gebitszorg, Tandarts, Gebitsreiniging
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.