sluit
TTD Launch

Tandartspraktijk Mond-Time

Mondhygiënistenpraktijk Mond-Time Koningin julianalaan 182, Voorburg

Gebitsreiniging en instructie bij Tandartspraktijk Mond-Time in Voorburg

Kies optie

In een Notendop

Laat je gebit behandelen met o.a een intakegesprek een instructie en een gebitsreiniging, zonder verwijzing van de tandarts.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

De deal

  • € 19,99 voor gebitsreiniging en instructie voor 1 persoon (waarde € 96,80)

Laat je gebit behandelen met o.a intakegesprek een instructie en een gebitsreiniging, zonder verwijzing van de tandarts. De behandeling duurt 15-40 minuten, afhankelijk van de gezondheid van je gebit.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag en woensdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Alleen geldig voor nieuwe klanten van Tandartspraktijk Mond-Time.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 070 387 1230, via e-mail op info@mond-time.nl, óf online via http://www.mond-time.nl/contact met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tandartspraktijk Mond-Time

Bij de ervaren mondhygiënisten van Mond-Time in Voorburg kan je terecht zonder verwijzing van je eigen tandarts. Samen met jou stellen zij een behandelplan op en ze leggen je stap voor stap uit wat er gaat gebeuren. De praktijk is rolstoelvriendelijk en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Wanneer je nou meer wil weten over een bezoek aan de mondhygiënist of tandvleesproblemen hebt, dan kan je op de site 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor meer informatie.