sluit
Gebruik code SALE20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Theoriehalen.nl

Lijndonk 4, Breda

1-daagse theoriecursus auto bij Theoriehalen

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code SALE20. Ends 30-9.
Code toepassen

In een Notendop

Theoriehalen.nl heeft een eigen lesmethode ontwikkeld, oefent alle vragen met je en legt ze uit met handige tips en ezelsbruggetjes.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 74,99 voor 1-daagse theoriecursus voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 89,99 voor 1-daagse theoriecursus voor 1 persoon incl. CBR theorie-examen (waarde € 180)

Theoriehalen.nl zorgt dat je binnen 1 dag je theorie-examen op zak hebt. Zij hebben een eigen lesmethode ontwikkeld, oefenen alle vragen met je en leggen ze bovendien uit in combinatie met handige tips en ezelsbruggetjes om de theorie makkelijk te onthouden. Hierdoor hebben inmiddels duizenden cursisten binnen 1 dag hun theorie-examen gehaald.

Bij Theoriehalen.nl zijn ze ervan overtuigd dat iedereen die fit verschijnt op de cursusdag, goed oplet en actief meedoet, het examen dezelfde dag haalt. De kwaliteit van hun casussen vertaalt zich in de hoeveelheid cursisten die binnen één dag slagen. Wij zullen er daarom ook alles aan doen om jou te laten slagen.

Heb je veel problemen met het halen van je theorie-examen door een beperking dan ben je bij Theoriehalen.nl ook aan het goede adres. Zij verzorgen individuele lessen voor mensen met concentratieproblemen, faalangst, ADHD, dyslexie, etc. Behalve cursussen in het Nederlands bieden zij ook cursussen in het Arabisch en Turks aan.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop. Zie de online agenda voor cursusdagen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: optie 1 is exclusief CBR theorie-examen, kijk op https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/kosten-autorijbewijs-halen.htm voor het actuele tarief. Je kan het examen ook laten aanvragen door Theoriehalen.nl voor € 45.
Reserveren: verplicht online op http://theoriehalen.nl/index.php/inschrijven, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De cursus kan worden gegeven in het Nederlands, Arabisch en Turks. Neem voor Arabische en Turkse les contact op via mail. Hiervoor geldt een toeslag. Alleen geldig in Breda. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Theoriehalen

Theoriehalen.nl zorgt ervoor dat je je theorie haalt en dus al een eind op weg bent naar je autorijbewijs. Op locaties in Breda, Roosendaal, Tilburg en Etten-Leur ga je examengericht oefenen, zonder boeken en zonder gedoe.