sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Tickets BODY WORLDS: The Happiness Project - ontdek de geheimen van geluk en de effecten op het lichaam in Amsterdam

BODY WORLDS Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Bezoek de indrukwekkende tentoonstelling en neem een kijkje in - letterlijk ín - de essentie én de wetenschap van ‘Happiness’.

Over deze deal

  • Ticket voor “BODY WORLDS: The Happiness Project”
  • Incl. een gratis InBody-meting
  • Data: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2020
  • Locatie: Damrak 66 (t/o de Bijenkorf), 1012 LM Amsterdam
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar hebben gratis toegang

Dr. Gunther von Hagens is de bedenker van deze bijzondere anatomietentoonstelling en heeft ‘m gebaseerd op een donorprogramma. Want het is haast niet te geloven, maar alles wat je ziet, komt van mensen die wellicht ooit zelf echt horde hebben gelopen, elkaar lief hebben gehad of ergens anders in hebben uitgeblonken. De tentoonstellingen van BODY WORLDS over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door ruim 40 miljoen mensen bezocht.

Ook interessant bij BODY WORLDS Amsterdam is de InBody-scan, die niet alleen je BMI meet maar ook je gewicht, je lengte en je hoeveelheid vet, je spieren en het vocht dat in je lichaam zit. Je kan de meting (t.w.v. € 35) hier gratis doen om te kijken of de waarden van je lijf in balans zijn.

LET OP - ACTUELE INFORMATIE IN TIJDEN VAN CORONA
Vanwege de door de overheid opgelegde beperkingen in het maatschappelijk verkeer kan deze deal pas na opheffing daarvan gebruikt worden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor BODY WORLDS Amsterdam. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: kinderen van 0 t/m 5 jaar hebben gratis toegang. De originele waarden zijn gebaseerd op de kassaprijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over BODY WORLDS Amsterdam

BODY WORLDS laat ons het menselijk lichaam op spectaculaire wijze zien. De interactieve expositie The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Laat je meenemen langs de verschillende voorbeelden van opgezette lichamen, die heel verfijnd en met uiterste precisie in actie komen. Leerzaam en fascinerend tegelijk. BODY WORLDS is eerder tijdelijk in Nederland te zien geweest, maar is nu permanent neergestreken op het Damrak 66 in Amsterdam.