Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Linnaeusstraat 2, Amsterdam

Entreetickets voor het Tropenmuseum in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Duik in de culturele diversiteit die deze wereld te bieden heeft in dit monumentale pand in Amsterdam, en verbreed je horizon.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
I
Inge
2 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 21, 2020
Goed
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 17, 2020
top!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 17, 2020
Prima
J
jenny
2 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 16, 2020
Prima
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 16, 2020
Fijn!
S
susan
4 beoordelingen4 beoordelingen
oktober 16, 2020
prima
A
Audreytop reviewer
11 beoordelingen9 beoordelingen
oktober 16, 2020
Goede service en leuke Sabi suriname toer
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 15, 2020
Prima
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Entreetickets voor het Tropenmuseum voor volwassenen
  • Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Linnaeusstraat 2, Amsterdam
  • Geldig t/m 31 januari 2021
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar

Heden van het slavernijverleden
Het Tropenmuseum laat zijn bezoekers middels deze tentoonstelling kennismaken met actuele erfenissen van slavernij en kolonialisme in Nederland. In nauwe samenwerking met wetenschappers, activisten en artiesten ontstond deze tijdelijke tentoonstelling, discussieplatform en opmaat en naar een nieuwe vaste presentatie over het koloniaal verleden in het Tropenmuseum. In videoportretten delen vier sleutelfiguren in het actuele debat - Gloria Wekker, Karwan Fatah-Black, Amade M’charek en Marian Markelo - hun perspectief op verschillende nalatenschappen van slavernij. Hedendaagse en historische collectiestukken over slavernij en het verzet daartegen, boeken uit The Black Archives, foto’s van protesten in de jaren ‘70 tot nu en persoonlijke verhalen van tot slaafgemaakten en hun nazaten dragen bij aan ontdekking en bewustwording van dit thema.

What a Genderful World
Politiemannen op Fiji dragen een rok en in het Westen werd roze pas sinds de jaren ‘50 als een meisjeskleur gezien. Op het moment is gender een belangrijk onderwerp in de maatschappij, van speelgoed dat niet alleen meer voor jongens of meisjes is en gendervrije wc’s. In deze tentoonstelling, te zien t/m 23 augustus 2020 maak je mee hoe gender over de hele wereld gezien en geuit wordt.

Things That Matter
Een tentoonstelling die ertoe doet. Wat neemt iemand op de vlucht mee om zich thuis te voelen? En hoe laten mensen met kleding zien dat ze trots zijn op hun wortels? Things That Matter is een nieuwe tentoonstelling over belangrijke dingen en het belang van dingen: voorwerpen van grote persoonlijke betekenis die tegelijkertijd nauw verbonden zijn met tien maatschappelijke onderwerpen van vandaag, zoals migratie en afkomst. De opening van Things That Matter is een mijlpaal in de vernieuwing van het Tropenmuseum: het museum laat de geografische indeling los en verlegt de focus naar universele thema’s die mensen wereldwijd verbinden.

Tropenmuseum Junior - Sabi Suriname
De tentoonstelling Sabi Suriname (van tevoren reserveren verplicht) heeft als thema “Ontdek de wereld achter de Dingen”. Daal af naar verdieping min 7 en zie in het Surinamedepot een tot nu toe onbekende wereld, vol pratende voorwerpen en activiteiten. Laat je meer vertellen over Suriname, hoe dit land met de wereld én met Nederland is verbonden. In de keuken ervaar je de geuren en kleuren van Surinaams eten, en ook in de toko kan je bijzondere boodschappen halen.

Let op: in dit museum zijn de volgende maatregelen genomen om je bezoek zo comfortabel mogelijk te laten verlopen:

  • Het dragen van een mondkapje in het museum is verplicht voor iedereen van 13 jaar of ouder
  • Het is verplicht vooraf je ticket te reserveren en een tijdslot te kiezen
  • Per dag en per kwartier is er een beperkt aantal tickets beschikbaar voor inloop
  • Er wordt rekening gehouden met een verblijfsduur van gemiddeld twee uur
  • Ook voor de kindertentoonstellingen is reserveren noodzakelijk. Dit kan niet bezocht worden met een regulier entree ticket

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor het Tropenmuseum t/m 31 januari 2021 op dinsdag t/m zondag. In schoolvakanties en op sommige feestdagen is het museum ook op maandag geopend, bekijk hier: https://www.tropenmuseum.nl/nl/plan-je-bezoek/openingstijden-en-prijzen wanneer dat is.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is niet je entreebewijs, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs voor volwassenen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tropenmuseum

Het Tropenmuseum is gevestigd in een indrukwekkend rijksmonument, een van de mooiste originele museumgebouwen van Nederland, aan het Amsterdamse Oosterpark, op 5 minuten lopen vanaf dierentuin Artis. Vanuit de monumentale Lichthal is er een weids uitzicht op wat het museum te bieden heeft: negen vaste tentoonstellingen waarbij de objecten stuk voor stuk een menselijk verhaal laten zien en nieuwsgierig maken naar de enorme culturele diversiteit die de wereld rijk is. Ze vertellen over universele menselijke thema’s zoals rouwen, vieren, versieren, bidden of vechten: van Afrika tot West- en Zuidoost-Azië, van Nieuw-Guinea tot Latijns-Amerika en van een verhalenreis tot een muziekreis. Het Tropenmuseum vormt, samen met het Afrika Museum en Museum Volkenkunde, het Nationaal Museum van Wereldculturen.