Geen nieuwe meldingen

TunFun Speelpark

Entreeticket voor speelparadijs TunFun bij het Waterlooplein in hartje Amsterdam

Resterende tijd beperkt!
Tot 44% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ruim 4.000 m² ondergronds indoor speelplezier staat klaar om ontdekt te worden in deze tunnel vol fun, voor baby’s tot kinderen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als bij toneelstukjes is het voor ouders in een speelparadijs leuker om te kijken als het om je eigen kind(eren) gaat, hebben ze hoe dan ook de hoofdrol en worden er soms vreemde capriolen uitgehaald. Zit eerste rang in indoor speelparadijs TunFun.

Kies uit 6 opties

Geldig op woensdag t/m vrijdag

  • € 4,99 voor een entreeticket voor 1 kind (waarde € 8,50)
  • € 9,99 voor een entreeticket voor 2 kinderen (waarde € 17)
  • € 18,99 voor een entreeticket voor 4 kinderen (waarde € 34)

Geldig op zaterdag en zondag

  • € 5,99 voor een entreeticket voor 1 kind (waarde € 8,50)
  • € 11,99 voor een entreeticket voor 2 kinderen (waarde € 17)
  • € 22,99 voor een entreeticket voor 4 kinderen (waarde € 34)

Terwijl je ontspannen aan de koffie zit en de trams buiten over de rails denderen wordt er binnen in TunFun heel wat afgespeeld. In het Mini-land voor kinderen tot 4 jaar vind je onder andere een boerderij, een ballenbak en glijbanen. Kinderen tot 6 jaar zetten hun stappen in Midi-land, op de trampoline, de glij- en klimbaan en spelen met bouwstenen. De oudere kinderen tot 12 jaar hebben onder andere een vrije-val glijbaan, een griezelmuur, stapstenen, kabelrail en een ballenbak tot hun beschikking.

Daarnaast is er een aparte Panna Pit waar je technisch kan voetballen, een 14 meter lange stormbaan en natuurlijk een horecaterras met koffie en thee, muffins, chips, ijs, pannenkoeken maar ook gezonde producten zonder suiker, plaatgebak van noten, knijpfruit en andere traktaties.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 3 juni t/m 1 oktober 2019 op woensdag t/m vrijdag of zaterdag en zondag, afhankelijk van de gekozen optie (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: per ouder of begeleider wordt € 2,50 entree gerekend. Deze entree geeft recht op één koffie of thee naar keuze.
Reserveren: niet nodig, je afgedrukte groupon is je entreebewijs. Let wel: vol = vol.
Meer info: de afgedrukte groupon moet getoond worden bij aankomst. Niet geldig i.c.m. andere acties. Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. Let op: je kan bij TunFun alleen met pin of creditcard betalen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TunFun Speelpark

Om de hoek van het altijd gezellige Waterlooplein - waar de trams over de rails klingelen - ligt een trap die leidt naar een hele andere wereld. Een ondergrondse tunnel vol indoor speelplezier van ruim 4.000 m² waar kinderen klimmen, klauteren, springen en glijden. Zo maak je een vrije val op de Free Fall Slide of moet je je weg vinden in de 8 meter hoge maxi's. Baby's, kleuters en kinderen, en alles daar tussenin, vinden hier genoeg te doen, terwijl de ouders gebruik maken van gratis WiFi en ontspannen in het café terwijl ze hun kroost in de gaten houden. En ouders hoeven zich heus geen zorgen te maken want de attracties voldoen zowel aan strenge veiligheidseisen als de eisen van kieskeurige klauteraars. Ook is er een EHBO-post en een babyverschoonstation. Let er wel op dat je hier alleen met pin kan betalen.

TunFun Speelpark

Kinderactiviteiten, Trampoline & springkussen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.