Geen nieuwe meldingen

Verhuisgoedkoop

4 - 8 uur verhuizen met 2 verhuizers en transport bij VerhuisGoedkoop

Kies optie

In een Notendop

Laat je spullen snel en veilig verhuizen door de verhuizers van VerhuisGoedkoop, actief in bijna heel Nederland.

Over deze deal

Zoals ‘Tom’ en ‘Jerry’ en net gepoetste tanden en sinaasappelsap, lijkt ook verhuizen en ontspanning een onmogelijke combinatie. Maak het onmogelijke mogelijk en ontspan terwijl je het zware verhuiswerk over laat aan VerhuisGoedkoop.

Kies uit 6 opties

  • € 149 voor 4 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 596)
  • € 229 voor 6 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 894)
  • € 299 voor 8 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 1.192)

De verhuizers van VerhuisGoedkoop nemen het werk van je over en zorgen ervoor dat je zonder stress en gedoe kan verhuizen. Kies voor het aantal uur dat je denkt nodig te hebben voor je verhuizing en laat de rest aan de verhuizers over. Om alles veilig naar je nieuwe stulpje te krijgen kan je er voor kiezen om verhuisdozen te huren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 weken van tevoren telefonisch op 070 4300 980, of via WhatsApp op 0624 769 654 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 7 dagen van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Bijkomende kosten: eventuele parkeerkosten.
Toeslagen: op zaterdag geldt een toeslag van 20%, en op zon- en feestdagen een toeslag van 50% van de door jou betaalde groupon- prijs (i.o.m. de verhuizer betaal je dit via een factuur óf direct contant met een bonnetje achteraf).
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Vanaf een straal van 50 km vanaf Loevesteinlaan, Den Haag worden er transportkosten in rekening gebracht à € 0,19 per km. Wanneer er een uur wordt overschreden wordt er € 50 per half uur in rekening gebracht. De tijd gaat in vanaf het moment van wegrijden van de verhuizers van de dichtstbijzijnde vestiging (file-tijd wordt niet meegerekend). Huur van een verhuislift is mogelijk voor € 90 (minimale afname van 2 uur, met een reistijd van 1 uur en 1 werkuur). Dozenverhuur mogelijk, met je groupon € 1 en € 1,50 borg per doos. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Verhuisgoedkoop

Bij VerhuisGoedkoop werken verhuizers met een hart voor hun vak. Het verplaatsen van je spullen nemen ze je je uit handen zodat jij je alleen druk hoeft te maken over het uitpakken in je nieuwe huis. Het is mogelijk om verhuisdozen of een verhuislift te huren. Ook voor ontruimingen ben je hier aan het juiste adres.