sluit
V-Day

Verhuisgoedkoop

6 locaties

Complete (senioren)verhuizing van 4-8 uur met twee verhuizers en transport bij VerhuisGoedkoop

Kies optie

In een Notendop

Laat je spullen snel en veilig verhuizen door de verhuizers van VerhuisGoedkoop, actief in bijna heel Nederland.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als Tom & Jerry en net gepoetste tanden & sinaasappelsap is verhuizen & ontspanning ogenschijnlijk een onmogelijke combinatie. Maak het onmogelijke mogelijk en ontspan terwijl verhuizen kat in ‘t bakkie wordt dankzij VerhuisGoedkoop.

Kies uit 3 opties

 • € 299 voor een complete (senioren)verhuizing van 4 uur met 2 verhuizers (waarde € 650)
 • € 429 voor een complete (senioren)verhuizing van 6 uur met 2 verhuizers (waarde € 950)
 • € 549 voor een complete (senioren)verhuizing van 8 uur met 2 verhuizers (waarde € 1.250)

Een seniorenverhuizing is net een beetje anders dan een gewone verhuizing. Naast het verhuizen zelf kan er ook worden geholpen met het inpakken van de inboedel en kan de oude woning worden schoongemaakt. Ook de inrichting kan VerhuisGoedkoop op zich nemen, aangezien veel senioren een exacte kopie van hun oude woonsituatie in hun nieuwe leefomgeving willen. Door middel van tekeningen en foto’s kan de inrichting hierop afgesteld worden. Mochten er steunen, lampen of bijvoorbeeld een speciale douchestoel bevestigd moeten worden kan je ook dit gerust overlaten aan VerhuisGoedkoop.

De verhuizers nemen het werk van je over en zorgen ervoor dat je zonder stress en gedoe kan verhuizen. Kies voor het aantal uur dat je denkt nodig te hebben voor je verhuizing en laat de rest aan de verhuizers over.

Om alles veilig naar je nieuwe stulpje te krijgen kan je ervoor kiezen om verhuisdozen te huren. Verhuizen is (tegen een toeslag) ook mogelijk in de avonduren en in het weekend.

Let op: het wordt aangeraden om even te bellen met VerhuisGoedkoop vóórdat je je groupon koopt om zeker te weten of het mogelijk is om op de door jou gewenste datum te verhuizen. Ook kan je dan de transportwensen bespreken.

Eventueel bijkomende kosten en bij te boeken mogelijkheden:

 • Extra verhuizer: € 20 per uur
 • Huur van verhuisdozen: € 1,50 per doos + € 1 borg
 • Extra stoppen op een adres: € 10 per adres
 • Toeslag voor verhuizen op zaterdag: 20% van je groupon-prijs
 • Toeslag voor verhuizen op zon- en feestdagen: 50% van je groupon-prijs
 • Exclusief eventuele parkeerkosten
 • Overschrijding van de uren op de groupon: € 30 per kwartier
 • VerhuisGoedkoop voert overtollige huisraad (meubels) gratis af naar een Kringloopwinkel of stortplaats. Als een gemeentelijke ophaaldienst moet worden ingeschakeld, dan worden de kosten daarvoor doorberekend

Alle bijkomende kosten betaal je via factuur direct aan VerhuisGoedkoop.

LET OP - ACTUELE INFORMATIE IN TIJDEN VAN CORONA
Kijk op deze pagina voor meer informatie over verhuizen tijdens de corona-epidemie bij VerhuisGoedkoop.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief eventuele parkeerkosten.
Reserveren: verplicht minimaal 7 dagen van tevoren telefonisch op 070 4300 970, o.v.v. Groupon.
Toeslagen: op zaterdag geldt een toeslag van 20%, en op zon- en feestdagen een toeslag van 50% van de door jou betaalde Groupon-prijs (de toeslag betaal je via een factuur direct aan Verhuisgoedkoop).
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Vanaf een straal van 90 km vanaf de dichtstbijzijnde VerhuisGoedkoop-locatie geldt een toeslag van € 0,19 per km. Wanneer de verhuisduur op je groupon wordt overschreden wordt er € 30 per kwartier in rekening gebracht. De tijd gaat in vanaf het moment van wegrijden van de verhuizers van de dichtstbijzijnde vestiging (file-tijd wordt niet meegerekend). Huur van een verhuislift is mogelijk voor € 90. Dozenhuur mogelijk, met je groupon betaal je € 1,50 en € 1,00 borg per doos. Een extra stop op een adres is mogelijk voor € 10 per adres. Een extra verhuizer is mogelijk voor € 20 per uur. (m.u.v de Waddeneilanden). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over VerhuisGoedkoop

Bij VerhuisGoedkoop werken verhuizers met een hart voor hun vak. Het verplaatsen van je spullen nemen ze je uit handen zodat jij je alleen druk hoeft te maken over het uitpakken in je nieuwe huis. Het is mogelijk om verhuisdozen of een verhuislift te huren. En ook voor ontruimingen of speciale seniorenverhuizingen ben je hier aan het juiste adres. VerhuisGoedkoop is actief vanuit 6 locaties door heel Nederland: Amsterdam (2 locaties), Rotterdam, Utrecht en Den Haag (2 locaties).