Geen nieuwe meldingen

Verkeersschool Basic Drive

10 of 12 motorrijlessen + AVB + AVD bij Rijschool Basic Drive (vanaf € 299)

Tot 61% korting.
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

De motorrijlessen worden aangepast aan jouw tempo. Je instructeur is ervaren en wordt vaak bijgeschoold. De lestijden hier zijn flexibel

Wat je krijgt

Alleen een motorrijder weet waarom een hond zijn kop uit het autoraam steekt of waarom de beestjes op je voorruit de gelukkigste wezens op aarde zijn. Voel de wind in je gezicht met motorrijlessen bij Basic Drive.

Kies uit de volgende opties


  • € 299 voor 10 motorrijlessen + AVB + AVD (waarde € 775)
  • € 349 voor 12 motorrijlessen + AVB + AVD (waarde € 850)

De rijlessen duren een uur en die worden in blokuren van 120 minuten gegeven. Je kan kiezen of je 10 of 12 motorrijlessen wilt. Ben je er klaar voor? Dan is het tijd voor wat examens. Eentje is niet genoeg als je je motorrijbewijs wil. Daarom zitten een AVB (Algemene Voertuig Beheersing) en een AVD (Algemene Verkeers Deelname) bij de deal inbegrepen.

Rijschool Basic Drive


Bij Rijschool Basic Drive worden de motorrijlessen helemaal aangepast aan jouw tempo. Je instructeur is nogal ervaren en wordt regelmatig bijgeschoold. Daarom kan hij precies zien hoe je het doet en begeleidt hij je goed. De lestijden hier zijn bovendien flexibel. Lekker toch, voor als je druk bent.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eigen verklaring à € 30 en theorie-examen à € 40.
Reserveren: verplicht telefonisch op 06 24 29 53 03, o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen voor beginnende leerlingen. Lessen kunnen worden afgenomen in Den Haag. Eén les duurt 60 minuten,en worden gegeven in blokuren van 120 min. Lessen worden gegeven aan maximaal 2 leerlingen tegelijk. Het praktijkexamen is alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Rijschool Basic Drive. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Verkeersschool Basic Drive