Geen nieuwe meldingen

Verkeersschool De BoB

vrankenstraat 39, Dordrecht

10 of 12 motorrijlessen inclusief AVB en AVD-examen bij Verkeersschool De BoB in de omgeving van Dordrecht

Kies optie

In een Notendop

Leer je voertuig temmen, veilig aan het verkeer deel te nemen en bovenal dat gevoel van vrijheid ervaren als je over het asfalt scheurt.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen inclusief AVB en AVD-examen (waarde € 750)
  • € 349 voor 12 motorrijlessen inclusief AVB en AVD-examen (waarde € 820)

Alle rijlessen en examens zijn inclusief huur van motorpak, helm en motor.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Gezondheidsverklaring. De kosten hier voor worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0621 707 049, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen voor beginnende leerlingen. Geen (deel)restitutie mogelijk. De examens zijn alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Verkeersschool De BoB. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Verkeersschool De BoB

Met meer dan 10 jaar ervaring als rijinstructeur heeft Slimane honderden leerlingen in de omgeving Dordrecht opgeleid om veilig de weg op te gaan met auto, motor en scooter. Tegenwoordig richt hij zich met Verkeersschool De BoB enkel nog op motorrijlessen, omdat dit een specifieke doelgroep aantrekt waar het enthousiasme vanaf spat. Rijles voor auto en scooter is meestal van praktische aard terwijl het leren temmen van een motor vaak gepaard gaat met een passie voor het voertuig. Dezelfde passie die Slimane ook ervaart als hij motorrijles geeft óf jongeren begeleid in de woongroep waar hij tevens werkt. Door het werk bij de woongroep weet Slimane goed om te gaan met autisme en ADHD, wat ook een positieve invloed heeft op de persoonlijke aanpak in zijn motorrijlessen.