Geen nieuwe meldingen

View Creative Studios

Kids en familie-fotoshoot van 1,5 uur bij View Creative Studios in Leiderdorp

Resterende tijd beperkt!
Tot 88% korting.
Kies optie

In een Notendop

De fotoshoot duurt 2 keer 30 min. - met 1 outfitwissel tussendoor - er is lekkers op de set en achteraf heb je 30 min. om je foto te kiezen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor een kids en familie-fotoshoot voor 1-5 pers incl. 1 digitale foto (waarde € 125)
  • € 24,99 voor een kids en familie-fotoshoot voor 1-5 pers incl. 3 digitale foto’s (waarde € 175)

De fotoshoot duurt twee keer 30 minuten - met één outfitwissel tussendoor - er is lekkers op de set aanwezig en achteraf heb je 30 minuten de tijd om je favoriete foto te kiezen. Afhankelijk van je keuze krijg je 1 of 3 foto’s in hoge resolutie opgestuurd. Daarbij krijg je 25% korting op alle canvas-formaten.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via www.creative-studios.nl/groupon, o.v.v. Groupon, je telefoonnummer en e-mailadres en het aantal personen.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De shoot is voor maximaal 5 personen. Meer personen is mogelijk voor en meerprijs van € 5 p.p. en tot een maximum van 8 personen. Niet geldig voor een zwangerschapsshoot of new born shoot. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over View Creative Studios

View Creative Studio's is een centrum voor fotografie en graphic design in één. Je kan op deze creatieve locatie in Leiderdorp onder meer terecht voor een professionele fotoshoot. Maar voor het ontwerpen van flyers, brochures, posters, advertenties of een compleet nieuwe huisstijl zit je bij View Creative Studios ook goed. Ook in de categorie 'beeld' is deze studio gespecialiseerd in webdesign, webdevelopment en online advertenties.

View Creative Studios

Fotografie, Fotograaf
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.