Geen nieuwe meldingen

VOZ-Groep

Havendijk 10A, Oudenbosch

2, 4 of 6 uur verhuizen door VOZ Groep incl. wagen en 2 verhuizers

Kies optie

In een Notendop

Met min. 2 verhuisprofessionals en de verhuiswagen van 20 m3 ben je dankzij VOZ - ook letterlijk - verzekerd van een stressvrije verhuizing

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 99,99 voor 2 uur verhuisservice incl. transport, met 2 verhuizers (waarde € 230)
  • € 199,99 voor 4 uur verhuisservice incl. transport, met 2 verhuizers (waarde € 460)
  • € 299,99 voor 6 uur verhuisservice incl. transport, met 2 verhuizers (waarde € 690)
  • € 129,99 voor 2 uur verhuisservice incl. transport, met 3 verhuizers (waarde € 300)
  • € 259,99 voor 4 uur verhuisservice incl. transport, met 3 verhuizers (waarde € 600)
  • € 364,99 voor 6 uur verhuisservice incl. transport, met 3 verhuizers (waarde € 850)

Twee VOZ-verhuizers komen je helpen met je huisraad of inboedel en ze nemen een verhuiswagen van 20 m3 mee. Minstens zo prettig om te weten is het dat je spullen verzekerd zijn tijdens de verhuizing voor een bedrag van € 50.000 op basis van nieuwwaarde. Er worden geen voorrijkosten gerekend, maar de tijd van je deal gaat in zodra VOZ Groep wegrijdt vanuit hun vestiging. Dit gaat van je aangekochte tijd af. Dat geldt ook voor de terugreis. Eventuele parkeerkosten, tolgelden en veerbootkosten zijn overigens wel voor jouw rekening.

VOZ Groep

Verhuizen is een vak dat ze bij VOZ Groep beheersen en serieus nemen. Want verhuizen is nooit alleen maar spullen overbrengen. Verhuizen is arbeidsintensief, stressvol en levensveranderend en vereist daarom toewijding, tact en technische kennis. VOZ neemt je het sjouwen en de zorgen van verhuizen uit handen door snel, flexibel, professioneel en zo veel mogelijk milieubewust te werken. Ze nemen als je dat wenst het in- en uitpakken van je huisraad en inboedel voor hun rekening en sluiten elektrische apparaten weer aan. Je kan allerlei spullen bij ze kopen of huren wanneer je toch besluit zelf te gaan sjouwen - denk aan verhuisdozen, noppenfolie, inpakpapier, plakband, stickers en plakbandapparaat - die eventueel ook nog bij je thuisgebracht kunnen worden. Met dezelfde vakkennis en toewijding komt VOZ je helpen met woningontruiming en ontruiming na een overlijden. En de VOZ Klusservice komt je helpen met klussen in en om het huis, als je dat nodig hebt.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop en alleen op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief parkeerkosten, tolgelden of veerbootkosten. Op zaterdag wordt een toeslag van 30% van de betaalde grouponprijs gerekend. Wanneer de tijd om is wordt er per uur een tarief gerekend van € 90 per uur voor 2 verhuizers met wagen. Al deze kosten betaal je contant aan VOZ.
Reserveren: verplicht zo snel mogelijk na aankoop van je groupon en minimaal 2 weken van tevoren telefonisch op 0165 201 068, o.v.v. Groupon. We raden aan z.s.m. na aanschaf te bellen om een afspraak te maken.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in. Tijd gaat in vanaf vertrek van de vestiging in Oudenbosch. De heen- en terugreis gaan van je aangekochte tijd af. Op deze deal zijn de Algemene Voorwaarden van VOZ van toepassing. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over VOZ-Groep