Geen nieuwe meldingen

Herenweg 173, Egmond aan den Hoef

Beauty detox-arrangement voor twee bij Wellness Boerderij met overnachting in een luxe suite

Kies optie

In een Notendop

Verblijf in luxe suite en geniet van wellnessbehandelingen op slechts 5 minuten rijden van Egmond aan Zee

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 189 voor Beauty detox-arrangement voor twee bij Wellness Boerderij met overnachting (waarde € 550)

Urenlang in een boom hangen en gehuld in een wrap wachten totdat je uiteindelijk ontpopt tot een mooie gekleurde vlinder vergt nogal wat geduld en uithoudingsvermogen. Kies de snelle route bij Wellness Boerderij met een beauty detox-arrangement:

  • Detox voetenbad van 30 minuten
  • Compleet ontgiftende lichaamspakking contour-behandeling van 120 minuten
  • Warme kruidenolie-massage 30 min
  • Handbehandeling van 15 minuten
  • Voetmassage van 15 minuten
  • Gedurende de dag van behandeling: koffie, thee en wat lekkers

Je verblijft in een luxe suite met een romantisch en sprookjesachtig interieur.Het wellness-weekend kan beginnen. De behandelingen zijn afgestemd op de individuele huidbehoeften met producten van het gerenommeerde huidverzorgingsmerk Cenzaa Solutions. Je krijgt een lichaamsbehandeling die ontgiftend werkt, de huid verstevigt, cellulitis tegengaat en afslanken stimuleert. Daarnaast krijg je een handbehandeling en een voetmassage om het arrangement in stijl af te ronden. Op de dag van je behandeling krijg je een drankje aangeboden.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Check-in vanaf 18.00 uur, check-out tot 18.00 uur, check-in op zaterdag 09.30 uur. Alle behandelingen vinden plaats op de dag na overnachting (m.u.v. zaterdag, dan vinden de behandelingen op de dag van aankomst plaats). De deal is op basis van 2 personen.
Boeken: verplicht online op http://gr.pn/1JzJhMM o.v.v. Groupon. Wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk. Maximaal 1 groupon per verblijf te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Beperkingen: voor een verblijf op vrijdag of zaterdag geldt een toeslag van € 25.
Meer info: ontbijt is mogelijk voor € 7,50 p.p. Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Op basis van eigen vervoer; boek je vervoer pas zodra je verblijf is bevestigd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellness Boerderij

In deze voormalige boerderij draait het maar om één ding: ontspannen. De medewerkers van Wellness Boerderij doen er alles aan om je tot rust te laten komen en om je te laten genieten van alle verzorgende behandelingen die zij aanbieden. Neem een kijkje op de site om te zien welke behandelingen dat allemaal zijn. De arrangementen zijn ook te combineren met een overnachting in deze gerenoveerde boerderij (inclusief warme kleden, haardvuren, luxe en al). De unieke locatie ligt aan de Noord-Hollandse kust op een minuut of 4 rijden van Egmond aan Zee.