Anubian Pride

Oosterhamriklaan 171, Groningen

Wenkbrauwen waxen, epileren, trimmen en verven bij Anubian Pride in Groningen

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze complete behandeling van je wenkbrauwen zorgt voor een verzorgde look door dat ze worden gewaxt, geëpileerd, getrimd en geverfd.

Over deze deal

  • Laat je wenkbrauwen waxen, epileren, trimmen en verven
  • Kom 1 of 3 keer langs
  • De behandeling duurt in 25 tot 40 minuten

Deal-Voorwaarden

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, woensdag t/m zaterdag. Verplicht minimaal 24 uur van te voren telefonisch (of via WhatsApp) reserveren op 0611 316 405, o.v.v. Groupon Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Anubian Pride

Anderen in de watten leggen, een moment van rust bieden en geest en lichaam verzorgen. Dat is wat ze bij Anubian Pride in Groningen graag doen. Kom langs voor een ontspanningsmassage, een gezichtsbehandeling, waxen, of een behandeling voor de wimpers of wenkbrauw. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke, zelfgemaakte producten. Anubian Pride hebben de juiste ingrediënten in huis om je een heerlijk moment van rust te bieden.