1 of 2 rollen zelfklevend klittenband van 5 meter

Zelfklevend klittenband van 5 meter

€ 16,99
€ 7,98
53% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Thuis, op kantoor, in de keuken of op de werkplaats, deze rol zelfklevend klittenband kan altijd van pas komen om dingen te bevestigen.

Product-details

  • Zelfklevend klittenband
  • Kan op gewenste lengte worden geknipt
  • Ontworpen om op gladde oppervlakken te gebruiken
  • Kan schroeven en spijkers vervangen
  • Afmetingen: 5 m x 2 cm
  • Kleur: wit, zwart

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Producten verkocht door Dynergy. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: info@firstpointdistribution.co.uk. Geregistreerd adres:
Unit 3 Ursula Lapp Estate
Old Oak Lane
NW10 6UD London
GB.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.