Geen nieuwe meldingen

Zeilschool Aalsmeer

Kudelstaartseweg 64, Aalsmeer

3 of 7 uur een motorboot huren met max. 4 volwassenen en 1 kind bij Zeilschool Aalsmeer aan de Westeinderplassen

Tot 53% korting.
140+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Betreed de grote plas, bekijk de jachthavens en de verschillende eilandjes en spot mooie vogels, bijzondere vissen en zeldzame planten.

Wat je krijgt

Net als dat hagelslag beter blijft zitten met boter op je brood, ga je op het water sneller vooruit met een motor op je boot. Pak je lunchpakket in voor een middagje varen met 3 of 7 uur boothuur bij Zeilschool Aalsmeer.

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor 3 uur huur van een motorboot (waarde € 65)
  • € 39,99 voor 7 uur huur van een motorboot (waarde € 85)

Verken de Westeinderplassen op eigen houtje door een paar dagen te zwemmen óf een hele of halve dag een motorboot te huren. Met een totaal oppervlak van zo’n 10 vierkante kilometer is er in deze bijzondere omgeving veel te zien. Betreed de grote plas of vaar via het netwerk van kleine slootjes naar de kleinere plassen, bekijk de jachthavens en de verschillende kleine eilandjes en spot mooie vogels, bijzondere vissen en zeldzame planten.

Als je 3 uur gaat varen, kan je de boot tussen 10.00 en 14.00 uur ophalen en kies je voor 7 uur varen, dan heb je de boot van 10.00 tot 17.00 uur tot je beschikking. En als je wil, kan je nog een zwemvest lenen ook.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 november 2019 op alle dagen van de week. Je groupon is te gebruiken vanaf 1 april 2019. Starten kan tussen 10.00 en 14.00 uur als je voor 3 uur kiest. Kies je voor 7 uur, dan heb je de boot van 10.00 tot 17.00 uur tot je beschikking.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://gr.pn/2T8BAEI, o.v.v. Groupon en op basis van beschikbaarheid.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Je betaalt een borg van € 100. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Personen jonger dan 18 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zeilschool Aalsmeer

Onder begeleiding van ervaren en enthousiaste instructeurs kan je bij Zeilschool Aalsmeer aan de Westeinderplassen dagcursussen volgen waar je in groepsverband of privé leert zeilen, windsurfen of suppen. Voor het zeilen heb je keuze uit maar liefst 18 boten, waaronder een kielboot, zwaardboot, Laser, Tera, Feva, 29-er Skiff, Optimist en Catamaran. De cursussen worden in dagdelen en hele dagen gegeven. Maar een motorboot of kano huren en zelf op avontuur gaan kan hier net zo goed. Ook kan je hier benodigde materialen als wetsuits, waterschoenen en zwemvesten huren, zodat je veilig de plassen kan bestormen.

Zeilschool Aalsmeer

Sport of buitenactiviteit, Watersport