Het Nederlandse weer doet vaak vermoeden dat de winter alweer in aantocht is in plaats van de zomer en om alvast in winterse sferen te komen heeft Groupon een nieuwe kortingsbon in de categorie vrije tijd voor u! Met deze kortingsbon kunt u gaan schaatsen in Den Haag zodra het seizoen hiervoor is aangebroken. Zo heeft u alvast een leuk cadeautje voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom. Deze kortingsbon voor schaatsen in Den Haag geeft recht op een aantal uur schaatsen op geselecteerde schaatsbanen in Den Haag. Koop dus nu deze kortingsbon en ga gezellig in Den Haag schaatsen!

Schaatsen in Den Haag

Maar natuurlijk is in uw eentje schaatsen in Den Haag veel minder leuk dan samen. Koop deze kortingsbon voor schaatsen in Den Haag dan ook voor uw vrienden of familie en en maak er een gezellig uitje van! Maak het dagje uit daarna compleet met uitwaaien op het strand van Scheveningen, winkelen in de binnenstad, een hapje eten in een restaurant of een gokje wagen in het casino. Maar ook voor deze kortingsbon geldt: op is echt op! Dus wees er snel bij voor het te laat is. Hou daarnaast ook de website van Groupon in de gaten voor meer goede aanbiedingen en kortingen op het gebied van vrije tijd, beauty, wellness, sport, restaurants en meer!

Met Korting naar de IJsbaan Den Haag

We gaan weer naar de winter en vanaf oktober kan je weer gaan schaatsen. De IJsbaan Den Haag is een leuke plek om je vrije tijd door te brengen. Als je niet kan schaatsen kan je er leren schaatsen met behulp van een soort van rollator voor op het ijs. Kinderen hebben het zo door en vinden het heerlijk op het ijs. Ga naar de website van Groupon, en bestel deze kortingsbon om te gaan schaatsen bij de IJsbaan Den Haag. Meld je tevens aan voor de nieuwsbrief van Groupon en ontvang nog veel meer leuke acties bij jouw in de buurt!

Een gezellige dag met fikse korting bij IJsbaan Den Haag.

In de winter hoef je je niet te vervelen, want bij de IJSbaan Den Haag, kan je nu lekker schaatsen, met de kortingsbon van Groupon. Ga lekker met de kinderen, vrienden of alleen naar de IJsbaan Den Haag. Je vrije tijd doorbrengen was nog nooit zo leuk. Ook kan je deze bon gewoon cadeau doen aan iemand die graag schaatstt. Het is er leuk maar wel een beetje koud dus doe je winterjas en handschoenen aan! Ga naar de Groupon website en bestel de kortingsbon met hoge korting. Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief, wordt je dagelijks door Groupon op de hoogte gehouden van alle leukste acties die er bij jou in de buurt zijn.

Lees verder