sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Gezellig schaatsen in Den Haag

Het Nederlandse weer doet vaak vermoeden dat de winter alweer in aantocht is in plaats van de zomer en om alvast in winterse sferen te komen heeft Groupon een nieuwe kortingsbon in de categorie vrije tijd voor u! Met deze kortingsbon kunt u gaan schaatsen in Den Haag zodra het seizoen hiervoor is aangebroken. Zo heeft u alvast een leuk cadeautje voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom. Deze kortingsbon voor schaatsen in Den Haag geeft recht op een aantal uur schaatsen op geselecteerde schaatsbanen in Den Haag. Koop dus nu deze kortingsbon en ga gezellig in Den Haag schaatsen!

Schaatsen in Den Haag

Maar natuurlijk is in uw eentje schaatsen in Den Haag veel minder leuk dan samen. Koop deze kortingsbon voor schaatsen in Den Haag dan ook voor uw vrienden of familie en en maak er een gezellig uitje van! Maak het dagje uit daarna compleet met uitwaaien op het strand van Scheveningen, winkelen in de binnenstad, een hapje eten in een restaurant of een gokje wagen in het casino. Maar ook voor deze kortingsbon geldt: op is echt op! Dus wees er snel bij voor het te laat is. Hou daarnaast ook de website van Groupon in de gaten voor meer goede aanbiedingen en kortingen op het gebied van vrije tijd, beauty, wellness, sport, restaurants en meer!