Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Ducktypen Korting

Populaire Ducktypen Kortingen voor januari 2022

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Ducktypen

Ducktypen banner NL

Hoe kan ik bij Ducktypen betalen?

Je kunt betalen via iDeal. Doordat je in één keer direct betaalt, heb je meteen toegang tot de cursus. Heb je een Ducktypen korting? Kortingscodes kun je heel gemakkelijk invullen bij het afronden van je bestelling.

Uit hoeveel lessen bestaat de cursus van Ducktypen?

De cursus is opgebouwd uit 6 kranten die weer elk opgebouwd zijn uit 5 artikelen. Elk artikel bestaat uit een spelletje en een oefening.

Kan ik mijn cursus van Ducktypen nog annuleren?

Binnen 14 dagen kun je de cursus kosteloos annuleren. Je mag dan nog niet aan de cursus zijn begonnen. Ben je wel al begonnen of zijn de 14 dagen al om, neem dan contact op met de klantenservice van Ducktypen. Zij kijken dan wat er mogelijk is.

Is de Ducktypen cursus ook geschikt voor mensen met dyslexie?

Jazeker! De cursus staat automatisch ingesteld op de reguliere variant. Maar via het ouderdashbord is de cursus gemakkelijk om te zetten naar de dyslexievariant.

Heeft de Ducktypen cursus meerdere niveaus?

De Ducktypen cursus heeft 3 niveaus; makkelijk, gemiddeld en moeilijk. Standaard staat de cursus ingesteld op gemiddeld. 

Contact met Ducktypen

Op de website van Ducktypen vind je een contactformulier. Dit kun je invullen en aan de hand daarvan zal Ducktypen contact met je opnemen.

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze DuckTypen code.

Ontdek DuckTypen

Bij Ducktypen wordt leren typen wel heel leuk! Online leer je spelenderwijs blind typen, onder begeleiding van je favoriete personages uit Duckstad. De cursus bestaat uit meer dan 200 spelletjes en leeroefeningen. Met Ducktypen korting wordt leren typen nu niet alleen leuk, maar ook voordelig! Voor deze cursus heb je alleen een computer en een werkende internetverbinding nodig. Zo kan er thuis, op school of waar dan ook aan de cursus gewerkt worden.

Bespaar meer met DuckTypen

Heb jij al een abonnement op het Donald Duck weekblad? Dan krijg je 25% korting op de typecursus van Ducktypen. Bij het afrekenen vul je je postcode in, zo kan het systeem controleren of je inderdaad al abonnee bent. Soms heeft Ducktypen ook speciale acties, waardoor de korting nog kan oplopen. En sluit je een abonnement af voor 2 personen, dan ontvang je een aantal gratis extra’s waaronder een officieel diploma en een gepersonaliseerde Donald Duck.

Trending bij DuckTypen

Wil jij net dat beetje extra uit je Ducktypen cursus halen? Sluit dan een Premium- of Familypakket af. Je ontvangt dan een starterskit, diploma en een gepersonaliseerde Donald Duck. In de starterskit vind je extra informatie over de beste typhouding, beste vingerpositie en toetsenbordstickers zodat je niet meer kunt spieken. En als je dit type abonnement afsluit met een Ducktypen actiecode ontvang je deze extra’s bijna voor niks!

Beschikbaar vandaag