Geen nieuwe meldingen

Fitflops Aanbiedingen

Bespaar met 20% Korting dankzij deze Actiecode bij FitFlop!
Bespaar met 20% Korting dankzij deze Actiecode bij FitFlop!
Bekijk Code
 • Studentenkorting
  Deal

  Nu 20% Studentenkorting bij FitFlop!

  Pak Deal
  Verloopt 6/9/2021
  Bekijk voorwaarden
 • Nieuwsbrief Korting
  Deal

  Nu geen Verzendkosten op bestellingen vanaf €75 bij FitFlop!

  Pak Deal
  Verloopt 6/9/2021
  Bekijk voorwaarden
 • Nieuwsbrief Korting
  Deal

  Meld je aan voor de Nieuwsbrief en krijg hoge Korting!

  Pak Deal
  Verloopt 6/9/2021
  Bekijk voorwaarden

Populaire Fitflops Aanbiedingen voor juni 2021

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Meld je aan voor de Nieuwsbrief en krijg hoge Korting!Online Deal6 sep. 2021
Nu geen Verzendkosten op bestellingen vanaf €75 bij FitFlop!Online Deal6 sep. 2021
Nu 20% Studentenkorting bij FitFlop!Online Deal6 sep. 2021
Bespaar met 20% Korting dankzij deze Actiecode bij FitFlop!Online Code6 sep. 2021

Veelgestelde vragen over Fitflop

Fitflops_NL

Welke leveringsmogelijkheden biedt Fitflop?

Bestellingen met een waarde van € 75 of meer worden standaard gratis geleverd, anders zijn de standaard bezorgkosten € 7. Het gebruik van de Fitflops-kortingscode in combinatie met een bestelling van meer dan € 75 is daarom een bijzonder kosteneffectieve manier om te winkelen.

Standaard leveringen vinden doorgaans plaats binnen twee werkdagen nadat de bestelling op de website is geplaatst (bij bestelling voor 17.00 uur CET).

Op de volgende dag verzenden kost € 12. Als de bestelling van maandag tot en met vrijdag voor 17.00 uur op de website wordt geplaatst, wordt de levering op de volgende werkdag uitgevoerd. Bestellingen geplaatst van maandag tot vrijdag 17.00 uur CET of later, of tijdens het weekend, worden op de tweede werkdag geleverd.

Hoe retourneer ik een artikel naar Fitflop?

Doe de schoenen allereerst, indien mogelijk, terug in de originele verpakking. Vul de retourbon onderaan de verzendingsbon in, knip het uit en plaats het in de verpakking.

Knip vervolgens het retouretiket aan de onderkant van jouw verzendnota uit en plak het aan de buitenkant van het pakketje. Als je jouw verzendnota kwijt bent, kan je een ander retouretiket downloaden en afdrukken.

Hoe onderhoud ik mijn Fitflop schoenen?

Het bovendeel van de Fitflop kan worden gereinigd en beschermd met elk product dat is ontworpen voor gebruik op het bovenmateriaal (een product dat is ontworpen voor leer kan bijvoorbeeld niet geschikt zijn voor suede/nubuck). Houd er rekening mee dat het gebruik van een reiniger/waterafstotend middel de kleur van het leer, suède, nubuck of andere materialen kan veranderen.

Kan het dragen van Fitflops bestaande gezondheidsproblemen verergeren?

Als je gezondheidsproblemen en/of ongemak ondervindt, raadt Fitflop je aan een arts te raadplegen voordat je jouw schoenen gaat of blijft dragen.

Kan ik fietsen, rennen of trainen in Fitflops?

Fitflops raden hun schoeisel aan voor dagelijks wandelen/slenteren/niet-sportief gebruik.

Contactgegevens Fitflops

Je kan mailen naar info.eu@fitflop.com of bellen naar +44 207 751 3694.

Op de hoogte blijven van Fitflops

4 Kortingscodes beschikbaar
Filter Aanbiedingen
Deel jouw ervaring over onze FitFlop code.

Ontdek FitFlop

Fitflop was in 2007 een pionier op het gebied van schoeisel en is sinds dat moment gestaag gegroeid. Dit is te danken aan hun overtuiging dat schoenen er niet alleen maar goed moeten uitzien en goed moeten voelen als je ze aantrekt: aan het eind van de dag moeten ze nog minstens net zo comfortabel zitten. Gebruik de Fitflops-kortingscode en je zult ervaren hoe biomechanisch ontworpen tussenzolen aanvoelen - en hoe ze pijnlijke voeten voorgoed verbannen met een enorm scala aan eigentijdse, vrolijke ontwerpen die je hoogstwaarschijnlijk onmogelijk zult vinden om te weerstaan.

Trending bij FitFlop

De Outlet-pagina van Fitflops' Outlet is momenteel erg populair. Deze pagina werkt als een designerwinkel die aan het einde van het seizoen aanbiedingen aanbiedt om je te helpen nog meer geld te besparen, samen met jouw Fitflop-kortingscode. Terwijl de items die hier te koop zijn enkele maanden geleden debuteerden, komen ze allemaal nog steeds met Fitflops' tijdloze voetbedtechnologie, die ook nooit uit de mode raakt. Fitflops geloven dat als je er goed uitziet en je je goed voelt, je alles kunt bereiken, en met extra lage prijzen bovenop hun Outlet store is dit een essentieel onderdeel van elk bezoek aan hun site.

Beschikbaar vandaag

Codes1
Deals3