Gant Aanbiedingen

 • Top Keuze
  Deal

  Check hier alle Leveringsopties op GANT

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Aanbieding
  Deal

  Geef je op voor de Nieuwsbrief bij GANT

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Sale
  Deal

  Bekijk de Beste Offers hier op GANT

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden

Populaire Gant Aanbiedingen voor mei 2022

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Bekijk de Beste Offers hier op GANTOnline Deal15 aug. 2022
Geef je op voor de Nieuwsbrief bij GANTOnline Deal15 aug. 2022
Check hier alle Leveringsopties op GANTOnline Deal15 aug. 2022

Q&A met GANT

GANT banner NL

Heeft GANT een handleiding voor het kiezen van het juiste overhemd?

Als grondlegger van het overhemd heeft GANT dit zeker. Op de website vind je de anatomie van het overhemd om je op weg te helpen. Met de GANT aanbieding kun je zelfs besparen op het perfecte overhemd!

Levert GANT alleen in Nederland?

Bestellingen die worden gedaan op de Nederlandse website worden geleverd aan alle adressen in Nederland. Ben je woonachtig in het buitenland? Dan kun je online bestellen vanaf www.gant.com.

Wat zijn de verzendkosten die GANT rekent?

Bij bestellingen onder de € 50 geldt een bedrag van € 3,95 aan verzendkosten. Daarboven is verzending gratis. Click & Collect is overigens altijd gratis. Kies bij het plaatsen van je bestelling dan voor de optie ‘Ophalen bij een GANT store’.


Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling bij GANT?

Is je bestelling op werkdagen van maandag tot vrijdag geplaatst? Dan zul je je GANT items binnen 3-5 werkdagen ontvangen. Tijdens de SALE geldt een iets langere levertijd van 5-7 werkdagen.

Hoe gaat GANT om met retourneren?

Daar wordt bij GANT niet moeilijk over gedaan. Artikelen kunnen binnen 30 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd. Voor SALE artikelen is dit 14 dagen. Je kunt vooraf hier checken aan welke voorwaarden de geretourneerde artikelen moeten voldoen. 

Contact met GANT

De klantenservice van GANT is van maandag t/m vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur te bereiken op telefoonnummer: 085 208 2026 of per mail via: klantenservice@gant.com.
GANT B.V.
Pedro de Medinalaan 49
1086 XP Amsterdam
Nederland
+31 20 237 3900

Blijf op de hoogte met GANT

3 Kortingscodes beschikbaar
Laatst Bijgewerkt 11 april 2022
Deel jouw ervaring over onze GANT code.

Ontdek GANT

GANT is wat men noemt een merk met ‘heritage’. In het geval van GANT gaat de geschiedenis terug naar 1949. In de universiteitsstad New Haven, Connecticut, de bakermat van de Ivy League, zag GANT als exclusief overhemdenmerk het licht. Nu, 70 jaar later, biedt GANT collecties ‘effortless’ casual chique kleding voor het hele gezin. Profiteer van de GANT aanbieding voor kwalitatieve items die alle seizoenen doorstaan en waarmee je altijd casual chique door het leven zult gaan.

Bespaar meer met GANT

Zijn trends niet je ding? Ga je liever voor duurzame kwaliteit? Dan is GANT het merk voor jou. Al 70 jaar streeft GANT naar de perfecte pasvorm voor shirts en innoverende details in kleding met behoud van een authentieke signatuur. Naast de halfjaarlijkse SALE geniet je met de GANT kortingscode van extra voordeel: variërend van speciale aanbiedingen en extra kortingen. Een uitgelezen kans om de GANT stijl niet alleen te dragen, maar ook ‘uit te dragen’.

Trending bij GANT

De filosofie van GANT is: ‘Never stop learning’. Altijd vragen blijven stellen en zo tot nieuwe ideeën komen die weer leiden tot innovaties. GANT was voor zijn tijd innovatief en introduceerde karakteristieke details aan het overhemd zoals de knoop aan de achterkant van het boord zodat een das goed blijft zitten. Maar ook een lus om overhemden op te hangen zodat ze kreukloos blijven. Ontdek de wereld van GANT met de GANT kortingscode en laat je voeden met inspiratie.

Beschikbaar vandaag

Deals3