Categorieën
Geen nieuwe meldingen

HP Kortingscodes

Populaire HP Kortingscodes voor oktober 2021

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met HP

HP

 

Hoe gebruik ik mijn HP kortingscode?

Voer simpelweg je gekopieerde kortingscode in tijdens het afrekenen, en de korting wordt vervolgens van je bestelling afgehaald. 


Zijn HP-producten duurzaam?

HP is volledig toegewijd aan een duurzame, koolstofarme economie. De hoeksteen hiervan is het Sustainable Impact-programma, dat HP dagelijks stimuleert om de toekomst opnieuw uit te vinden. Met dit programma creëert HP positieve en blijvende verandering voor de planeet, voor werknemers en de gemeenschappen waar het bedrijf mee te maken heeft. Sustainable Impact heeft invloed op alle aspecten van het bedrijf, van ontwerp van het kernproduct tot nieuwe bedrijfsmodellen die groei genereren en innovatieve technologieën.

Hoe registreer ik mijn product bij HP?

Ga naar de registratie-pagina, vul het formulier in en profiteer van snellere service, efficiëntere hulp en updates van nieuwe producten.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling bij HP volgen?

Voor informatie over levering en retourneren moet je als Nederlandse klant eerst een account aanmaken. Voer je gegevens in op deze pagina en je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Waar kan ik informatie vinden over de garantie van mijn HP-product?

Ga naar de pagina over productgarantiecontrole en je kan gemakkelijk opzoeken wat de garantie-status van jouw product is.

Ik heb extra stuurprogramma's nodig voor gebruik van mijn HP-product. Waar kan ik deze vinden?

Stuurprogramma's zijn te vinden op de productpagina, waar ook uitleg gegeven wordt over de producten.

Mijn HP-product functioneert niet goed. Kan ik zelf iets doen om dit probleem op te lossen zonder het product te retourneren?

Raadpleeg eerst de kennisdatabase. Hier komen veel kwesties aan bod, zoals slecht of geen geluid, problemen met inloggen, het niet kunnen starten van Windows, problemen met de draadloze verbinding en nog veel meer.

 
Contact opnemen met HP

Ga naar deze pagina om rechtstreeks om verkoopadvies of productinformatie te vragen.

Blijft op de hoogte met HP

 

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze HP code.

Ontdek HP

Hewlett Packard is zo'n invloedrijke naam binnen de computerhardware-branche dat deze nauwelijks meer van de markt weg te denken is. HP verblijdt klanten al jaren met gebruiksvriendelijke, no-nonsense en praktische producten en innovaties. Met deze HP kortingscode kan je de technologie die je nodig hebt aanschaffen, of het nu om een nieuwe laptop, een monitor of gewoon om een toner-cartridge gaat.

Bespaar meer met HP

Meld je aan voor de HP Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve promoties. Door een stap voor te blijven op informatie over de nieuwste IT-ontwikkelingen kan je laten zien dat je bovenop de trends zit. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van communicatie en entertainment door in de gaten te houden welke nieuwe producten HP op de markt brengt.

Trending bij HP

De normale pc leek al een tijdje op zijn retour te zijn, maar dankzij de betaalbare high-definition-technologie en de opkomst van de alles-in-één pc maakt de traditionele computer een stijlvolle comeback. Met onze HP actie kan je bijvoorbeeld een groot scherm kopen om thuis op riante wijze van entertainment en gamen te genieten. Thuis blijven is op deze manier zeker geen straf. Bovendien hoef je geen extra ruimte vrij te maken voor de compacte apparatuur van HP.

 

Beschikbaar vandaag