Geen nieuwe meldingen

Joybuy Coupons

 • Sale
  Deal

  Dagelijks veel voordeel bij de SuperDeals van JoyBuy!

  Pak Deal
  Verloopt 22-01-2020
  Bekijk voorwaarden
 • Gratis Verzending
  Deal

  Betaal geen Verzendkosten bij JoyBoy!

  Pak Deal
  Verloopt 30-06-2020
  Bekijk voorwaarden
 • Top Keuze
  Deal

  Bekijk de Joy Collection bij JoyBuy!

  Pak Deal
  Verloopt 02-02-2020
  Bekijk voorwaarden
 • Aanbieding
  Deal

  Ga voor Aanbieding bij de Wholesale van Joybuy!

  Pak Deal
  Verloopt 30-06-2020
  Bekijk voorwaarden
 • 35% Korting
  Deal

  Nu 35% Korting op Exclusive Items bij JoyBuy!

  Pak Deal
  Verloopt 13-02-2020
  Bekijk voorwaarden

Populaire JoyBuy Aanbiedingen

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Nu 35% Korting op Exclusive Items bij JoyBuy!Online Deal13 feb.
Ga voor Aanbieding bij de Wholesale van Joybuy!Online Deal30 jun.
Bekijk de Joy Collection bij JoyBuy!Online Deal02 feb.
Betaal geen Verzendkosten bij JoyBoy!Online Deal30 jun.
Dagelijks veel voordeel bij de SuperDeals van JoyBuy!Online Deal22 jan.

Ontdek JoyBuy

Ben jij gek op de laatste snufjes en trends? Of het nu gaat om elektronica, schoonheidsproducten of sportartikelen: JoyBuy heeft het. JoyBuy is begonnen in Hong Kong, en verkoopt inmiddels wereldwijd kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen. Maar het wordt nog leuker: met een JoyBuy kortingscode krijg jij nog eens extra voordeel! Betrouwbaarheid en integriteit staan bij JoyBuy hoog in het vaandel met een bereik van 200 miljoen klanten wereldwijd. Probeer het zelf eens!

Bespaar meer met JoyBuy

Met de JoyBuy-app wordt shoppen nog makkelijker. Met deze app kun je makkelijk bladeren door je favoriete producten en je bestellingen en bestelstatus in de gaten houden. Ontdek de laatste tech-gadgets en vind alles wat je zoekt, van woonaccessoires tot witgoed en van outdoor artikelen tot auto-onderdelen. Download de app via Google Play of de Appstore en begin meteen.

Trending bij JoyBuy

Ga je iets bestellen bij JoyBuy? Kijk dan ook eens bij de Super Deals. Hier vind je de allerbeste Joy Buy aanbiedingen. Super Deals zijn de meest verkochte producten van JoyBuy met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je vindt hier Flash Deals met een korte looptijd en hoge korting en Weekdeals met tot 70 % korting! Met andere woorden: absolute bodemprijzen. Wees er snel bij, want sommige producten zijn snel uitverkocht.

Beschikbaar vandaag

Deals5

Q&A met JoyBuy

Hoe kan ik mijn JoyBuy kortingscode inwisselen?

Easy, je vult de kortingscode gewoon in op de betaalpagina van JoyBuy. Doe dit wel vóór het afrekenen.

Hoe kan ik mijn JoyBuy-aankoop annuleren?

Je kunt je aankoop annuleren via ‘My Account’ > ‘My orders’ op de website van JoyBuy. Heb je nog niet betaald? Ga dan naar ‘Awaiting Payment’, selecteer de gewenste aankoop en klik op ‘Cancel Order’. Heb je al wel betaald? Ga dan naar ‘Awaiting Shipment’. Als je bestelling al is verzonden, kun je hem niet meer annuleren.

Wat moet ik doen bij ontvangst van mijn JoyBuy-bestelling?

Bij bestellingen vanuit het buitenland is het altijd handig om het uitpakken van de besteldoos te filmen. Dit helpt om eventuele problemen op te lossen.

Ik heb mijn JoyBuy-bestelling niet ontvangen.

Neem eerst contact op met het postkantoor om te kijken of het pakket daar is aangekomen. Als dat niet het geval is, vraag het postkantoor dan om een bewijs dat het pakket niet is aangekomen. Ga vervolgens op de website van JoyBuy naar My Account > My Orders > Dispute > Disputes om een klacht in te dienen. Selecteer ‘Did not receive item’ als de reden. Voeg het bewijs toe en klik op ‘Submit’.

Kan ik mijn bestelling retourneren bij JoyBuy?

De meeste artikelen kun je binnen 30 dagen na de ontvangstdatum retourneren. Lees ook de ‘General Rules for Returns and Refunds Policy’ van JoyBuy en de aanvullende regels voor specifieke producten. Deze regels zijn te vinden via het online Help Center.

Contact met JoyBuy

In het online Help Center van JoyBuy vind je antwoorden op de meeste vragen.
Heb je andere vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van JoyBuy. Dit kan via de online chat of door een e-mail naar contact@JD.com te sturen.

Blijf op de hoogte met JoyBuy