New Balance Aanbieding

Populaire New Balance Aanbiedingen voor juni 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Veelgestelde vragen over New Balance

NewBalance_NL

Welke verzendopties zijn er mogelijk bij New Balance?

Bestellingen vanaf €50 worden gratis bezorgd; versnelde levering kost €15 en kan tot 3 dagen duren; standaardlevering kost €5 en kan tot 5 dagen duren.

Kan ik producten naar New Balance terugsturen?

Bestelde producten kunnen binnen 30 dagen gratis geretourneerd worden. Gebruik hierbij de originele verpakking en zorg ervoor dat de items ongedragen zijn. Producten die in afzonderlijke pakketten geleverd zijn, moeten ook afzonderlijk geretourneerd worden.

Voeg het pre-paid UPS-label toe aan het pakket en noteer het trackingnummer om je retour bij UPS te volgen. Verstuur het pakket vanaf het dichtsbijzijnde UPS Access Point of maak een afspraak om het pakket bij je thuis af te laten halen. Houd rekening met 5-10 werkdagen verwerkingstijd nadat het pakket bij New Balance is ontvangen.

Hoe houd ik mijn New Balance-schoenen schoon?

De aanbevolen schoonmaakmethode voor New Balance-schoenen is met een zachte borstel en een mild schoonmaakmiddel. Boen de schoenen schoon met de borstel en veeg ze schoon met een vochtige doek. Laat de schoenen vervolgens zo’n vierentwintig uur in de buitenlucht drogen.

Wat moet ik doen als mijn New Balance-product beschadigd is geleverd of het niet is wat ik heb besteld?

We raden aan om foto’s van de producten samen met het bestelnummer te e-mailen, alvorens je de producten terugstuurt. De klantenservice adviseert je wat te doen.

Ik heb slechts een deel van mijn bestelling van New Balance ontvangen. Waar is de rest?

Sommige items die besteld zijn met gebruik van de New Balance-kortingscode kunnen in verschillende magazijnen opgeslagen liggen waardoor ze niet gelijktijdig geleverd worden. Je kan de bestelstatus volgen met de volgende link.

Contactgegevens New Balance

Je kan New Balance telefonisch bereiken op +44 800 0232242. Op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur.

Je kan ook contact opnemen via live chat of door een e-mail te versturen.

Op de hoogte blijven van New Balance

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze New Balance code.

Ontdek New Balance

New Balance is met een vrij eenvoudige filosofie naar de top van de markt gestegen op het gebied van sportmode. Hun doel is om jou te helpen je sportieve doelen te bereiken, en te zorgen dat je dit in stijl doet. Wanneer je de New Balance-kortingscode gebruikt, zet je niet alleen automatisch enkele stappen richting het bereiken van jouw ideale lichaam, maar steun je ook het bedrijf dat bekend staat om zijn filantropische aanpak. New Balance helpt namelijk om gemeenschappen op te bouwen en bovendien om jou er beter uit te laten zien en laten voelen dan ooit tevoren.

Bespaar meer met New Balance

Wat voorkennis is handig om te hebben als je op zoek bent naar koopjes van New Balance: het is namelijk niet het type bedrijf dat met opvallende banners dikke kortingen aanprijst om je aan te sporen meer uit te geven. Toch vind je in het Outlet-gedeelte van elke kledingcategorie sportkleding van topkwaliteit met waanzinnige korting. Dames, heren en kinderen hebben allen een eigen outlet met tientallen aanbiedingen, die voortdurend worden aangevuld met nieuwe producten.

Trending bij New Balance

Tennisschoenen zijn altijd in trek bij New Balance, door de grote namen die het merk uitdragen en door de goede prijs-kwaliteitverhouding van het merk. En met de New Balance-kortingscode krijg je zelfs nóg meer korting, zodat je jezelf met meerdere schoenen kan verwennen voor verschillende outfits en gelegenheden. Dankzij het tijdloze ontwerp en ultieme comfort is een paar tennisschoenen een onmisbare schakel in je kledingkast, ook als je nooit een voet op de tennisbaan zet.

Laatst Bijgewerkt 5 juni 2023