Topbloemen Korting

Populaire Topbloemen Kortingen voor juni 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Topbloemen

Hoe snel levert Topbloemen?

Bloemen die worden besteld vóór 14:00 uur, worden dezelfde dag nog geleverd. Op sommige postcodes worden bloemen die vóór 16:00 uur besteld zijn ook op dezelfde dag geleverd. Zondag is er geen levering, met uitzondering van Moederdag.

Wat doet Topbloemen als de ontvanger niet thuis is?

De bezorger levert de bloemen dan bij de buren af en stopt een kaartje door de brievenbus. Als dat niet lukt, dan komt hij op een later tijdstip terug. Als je zeker wil zijn van aflevering, kijk dan eens naar de brievenbusbloemen of laat een cadeaukaart in een mooie geschenkverpakking bezorgen. Voor bloemen naar een ziekenhuis, hotel of camping heeft Topbloemen zoveel mogelijk informatie nodig. Dat geldt ook voor een rouwboeket. Denk dan aan de naam van het rouwcentrum of de overledene. Deze informatie kun je doorgeven via het veld ‘opmerkingen’ tijdens het bestellen van het boeket.

Welke bezorgkosten rekent Topbloemen?

Voor Nederland is dat € 5,95 per adres voor bloemen en fruitmanden. De verzendkosten voor brievenbusbloemen zijn € 2,95 en voor cadeaubonnen € 1,95. Een boeket laten bezorgen in het buitenland kost € 9,95. Kijk voor je bestelt nog even of er een bijpassende Topbloemen korting is.

Kan ik ook anoniem verzenden bij Topbloemen?

Dat kan! De ontvanger krijgt alleen de tekst te lezen die jij op het kaartje zet.

Wat doet Topbloemen voor zakelijke klanten?

Zakelijke klanten kunnen bij Topbloemen een online account aanmaken. Topbloemen kan dan de bloemen met jouw bedrijfslogo bezorgen. Betaling gebeurt achteraf met één maandelijkse verzamelfactuur. Bel voor meer informatie met de klantenservice van Topbloemen.

Contact met Topbloemen

Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken op maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 20:00 uur, en op vrijdag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur via 088 110 8000 of stuur een e-mail naar klantenservice@topbloemen.nl.

Blijf op de hoogte met Topbloemen

 

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze Topbloemen code.

Ontdek Topbloemen

Wat is het toch een fijne traditie: een bloemetje geven. Het is een gebaar dat niet alleen leuk is om te geven, maar ook om te krijgen. Of je nu iets te vieren of juist goed te maken hebt, met een bloemetje zit je altijd goed. Bij Topbloemen zoek je het mooiste boeket snel en gemakkelijk online uit. Met de Topbloemen korting kun je je boeket zelfs opwaarderen en toch binnen je budget blijven. Topbloemen werkt samen met lokale bloemisten en garandeert dat je boeket vol verse en heerlijk geurende bloemen snel wordt afgeleverd. Je kunt ervoor kiezen je boeket in een speciale verpakking of in een vaas te laten bezorgen. Liever een plantje of een fruitmand? Ook dat is geen enkel probleem!

Bespaar meer met Topbloemen

Een bosje bloemen kan klein zijn, maar soms is de liefde of waardering zo groot, dat alleen een flinke bos jouw gevoel het beste uitdrukt. Daarom komen de boeketten van Topbloemen in drie maten. Welke maat je ook kiest, er zit vast een leuke aanbieding bij. Zakelijk bestellen? Goed nieuws: bij grotere aantallen ontvang je sowieso een aardige korting.

Trending bij Topbloemen

Een bloemetje is altijd leuk, maar heb je wel eens gedacht aan een mooie fruitmand? Topbloemen maakt prachtige en goed gevulde manden en laat die door de postbode thuis of waar dan ook bezorgen. Wil je echt een statement maken? Kies dan voor een lekker flesje wijn erbij; Topbloemen heeft het! Met een Topbloemen aanbieding is het nog leuker om te geven.

Laatst Bijgewerkt 8 juni 2023