vamos schoenen Korting

Populaire vamos schoenen Kortingen voor juni 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Vamos Schoenen

vamos schoenen banner NL

Hoe vind ik bij Vamos Schoenen de juiste maat?

Online schoenen kopen zonder ze van tevoren te passen kan lastig zijn. Vamos Schoenen wil er juist voor zorgen dat dit probleemloos kan. Daarom staan er op de website diverse pasvormtips om de juiste schoenmaat te vinden.

Wat zijn de grootste schoenmaten die Vamos Schoenen verkoopt?

Vamos Schoenen heeft damesschoenen t/m maat 45 en herenschoenen t/m maat 50. Dus ook voor grote schoenen, groot voordeel met de Vamos kortingscode.

Vragen speciale schoenen van Vamos Schoenen ook om speciaal onderhoud?

Voor de schoenen die je bij Vamos Schoenen koopt, wordt geadviseerd deze goed te onderhouden. Producten hiervoor zijn tevens in de webshop te bestellen.

Welke betaalwijzen hanteert Vamos Schoenen?

Bij Vamos Schoenen kun je betalen met iDeal, PayPal, creditcard, acceptgiro of remboursbetaling.

Wat zijn de verzendkosten die door Vamos Schoenen worden gerekend?

Dat hangt ervan af of je kiest voor standaard levering of de 24-uursservice. De standaard verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling, ongeacht het aantal artikelen of eventuele nazending. Kies je voor de 24-uurservice? Dan bedragen de verzendkosten € 7,95.

Wat is het retourbeleid van Vamos Schoenen?

Mocht je toch niet tevreden zijn over je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kosteloos retourneren. Het complete retourbeleid vind je hier.

Contact met Vamos Schoenen

Vamos Schoenen beschikt zowel over een postadres als een telefoonnummer:
VAMOS
Postbus 2410
3000 CK Rotterdam
010 - 447 98 47 (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur, zaterdag en zondag van 8:30 tot 17:00 uur)
Vragen kunnen ook per mail worden gesteld via het contactformulier.

Blijf op de hoogte met Vamos Schoenen

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze Vamos Schoenen code.

Ontdek Vamos Schoenen

Voeten verschillen. En sommige voeten vinden hun geluk niet in het reguliere schoenaanbod. Voor voeten die extra aandacht nodig hebben is er Vamos schoenen. Specialist in schoenen waar comfort boven alles staat en dat zie je terug in het aanbod dames- en herenschoenen: groot, extra smal, extra breed (wijdtematen F t/m M), orthopedische schoenen en schoenen met steunzolen. ‘Wie de schoen past, trekke hem aan’, dus dat hoef je dankzij de Vamos kortingscode niet aan je voorbij te laten gaan.

Bespaar meer met Vamos Schoenen

Blije en gezonde voeten hebben baat bij 1) een goede voetverzorging 2) de juiste schoenen. Details die bij Vamos in het voetlicht staan. Alles wat nodig is voor gezonde voeten – van eeltcrème tot kalmerende voetenspray – vind je ook bij Vamos Schoenen. Vervolgens heb je de ruimste keuze in merken, modellen en maten. Verwen je voeten bij Vamos Schoenen daarom extra voordelig met speciale aanbiedingen en kortingen. Zelfs voor bijpassende accessoires met extra voordeel zeggen we ‘vamos’ naar Vamos Schoenen!

Trending bij Vamos Schoenen

Het oog wil ook wat en dat weten ze bij Vamos Schoenen maar al te goed. Schoenen waar je een hele dag op kunt staan, lopen of iedereen mee van de dansvloer veegt, maar wel volgens de laatste trends? Modische muiltjes, blitse brogues of stoere sneakers zijn Vamos Schoenen niet vreemd. Al dan wel in de meest comfortabele varianten. Gun je voeten perfect passende schoenen met de Vamos korting. Ze zullen je dankbaar zijn.

Laatst Bijgewerkt 9 juni 2023