Weldadige rug-, nek- en schoudermassage met scrub bij Just Wellness

Highlights
  • Ontspanningsmassage: combinatie van klassieke en intuïtieve massage

  • Inclusief warme scrub

  • Gelegen in hartje Jordaan

  • 7 dagen geopend, van 10.00 tot 22.00
Voorwaarden
Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 622 45 05, o.v.v. Groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Een cursus schaterlachen klinkt net als een rug-, nek- en schoudermassage van 45 minuten als muziek in de oren. Er staat een permanente glimlach op je lippen na een ontspanningsmassage bij Just Wellness.

Rug-, nek- en schoudermassage van 45 min. inclusief scrub


Gedachten op nul en je lichaam in de laagste versnelling. Spieren komen tot rust tijdens een ontspanningsmassage, een combinatie van klassieke en intuïtieve massage. Terwijl je lichaam tijd heeft om te ontspannen, mag je ook je gedachten laten varen. Heerlijk, toch? Vergeet niet dat er ook gebruik wordt gemaakt van een warme, zachte scrub, die de dode huidcellen losmaakt en voor een zachte huid zorgt.

Beautysalon Just Wellness


In het hart van de Jordaan ligt Beautysalon Just Wellness waar uitsluitend zeer ervaren professionals werken. Ze hebben 4 behandelruimtes en het is ook mogelijk duo-behandelingen te boeken. Zo kan je samen ontspannen. En omdat gezelligheid geen tijd kent, zijn ze 7 dagen per week geopend van 10.00 - 22.00 uur.

Just Wellness
A
Nieuwe Leliestraat 133 Amsterdam 1015 SN 
Route»
Just Wellness geïntroduceerd door Groupon.nl
Volg ons:
Groupon Mobile Laat je bedrijf groeien Ontvang nieuwe klanten en laat je bedrijf groeien door te verkopen op Groupon. Lees waarom duizenden andere bedrijven succes hadden met een publicatie op Groupon.
Of bel ons rechtstreeks op: 020 435 0373
Vacatures Groupon-blog

Beleef de bruisende hoofdstad met de Amsterdam deals van Groupon!

De hoofdstad, de toeristenstad, de cultuurstad, de 'Red Light District'-stad... Kortom dé stad waar van alles gebeurt en je alles kunt doen. In Amsterdam hoeft niemand zich niemand te vervelen met de Groupon Amsterdam aanbiedingen! Met ruim een miljoen inwoners is Amsterdam de grootste stad van Nederland waar je eerst uitgebreid kan genieten van de meerdere goedkoop shoppen mogelijkheden om vervolgens je maag te vullen met een restaurant aanbieding en dan tot rust te komen bij een beauty aanbieding in een schoonheidsinstituut.

Verzorg je haar met een keratine behandeling in Amsterdam.

Veelzijdig Amsterdam ontdekken met de Groupon deals

Uiteraard biedt Groupon ook in de hoofdstad van Nederland dagelijks deals aan die iedereen aanspreken. Geniet van een wellness aanbieding en ga naar een thermen in Amsterdam . Een Groupon Amsterdam aanbieding in de categorie beauty aanbiedingen? Dat kan allemaal met de Groupon deals. Altijd al gedroomd van een strakkere buik? Nu kan dat met een aanbieding voor liposuctie in Amsterdam! Na een heerlijke ontspanning kan je door het uitvoeren van je hobbies fris door de straten van Amsterdam dwalen en het nachtleven van Amsterdam ontdekken. Ook op cultureel vlak heeft Amsterdam heel wat te bieden! Je kunt van een ticket aanbieding voor een theatervoorstelling gebruik maken die je door een Groupon deal gescoord hebt. Ook de vele musea, met de schilderijen van Van Gogh, Rembrandt, Mondriaan en andere grote meesters, trekken jaarlijks honderdduizenden toeristen uit de hele wereld naar Amsterdam. Ook jij kunt deze meesterwerken bewonderen met een kortingsbon van Groupon bewonderen. De grachtengordel - welke in 2010 door UNESCO is opgenomen in de Werelderfgoedlijst - behoort tot een van de belangrijkste toeristische attracties van Amsterdam.

Een onvergetelijke belevenis voor iedereen met de Amsterdam aanbiedingen!

Dit alles in combinatie met de sprankelende openheid van de Nederlandse cultuur maakt Amsterdam een belevenis op zich. Het behoeft dan ook geen uitleg dat je elke dag opnieuw kan slagen met succesvolle Groupon deals. Wil je even ontsnappen aan de drukte en jezelf terug trekken in de vrije tijd? Kijk dan ook even bijvoorbeeld naar de service bon van Groupon in de Rotterdam aanbiedingen of Eindhoven aanbiedingen, want zo ver is dat niet. Reisaanbiedingen vind je natuurlijk ook. En je kunt ook altijd iemand anders gelukkig maken met een Groupon cadeaubon!

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien