5-gangenmenu van de chef voor 2 of 4 personen bij Restaurant Simpel

Highlights
  • Er wordt rekening gehouden met mensen die allergieën hebben, vegetarisch zijn of bepaalde dieetwensen hebben

  • In de populaire Amsterdamse wijk de Pijp

  • Ongedwongen sfeer, vriendelijk personeel en smakelijk eten
Voorwaarden
Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2014 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@simpelonline.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Beperkte beschikbaarheid op vrijdag en zaterdag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Simpel gezegd kan je stellen dat Tina Turner toch wel dé rockdiva is van de jaren tachtig tot en met nu. Deze vrouw met krachtige stem, minirokjes en grote bos haar zong het al: Simply the best. The best krijg je tijdens een vijfgangenmenu van de chef voor 2 of 4 personen bij Bar Restaurant Simpel.

Kies uit de volgende opties


  • € 39 voor een 5-gangenmenu van de chef voor 2 personen (waarde € 79)
  • € 78 voor een 5-gangenmenu van de chef voor 4 personen (waarde € 158)

Met deze groupon krijg je een vijfgangenmenu voor twee of vier personen, dat speciaal door de chef is samengesteld. Er wordt natuurlijk rekening met je gehouden als je allergieën hebt. En ook als je vegetariër bent, wordt het menu hierop aangepast. Om je een idee te geven van de kaart: zalmcarpaccio, eendenrillette, steak, roodbaars en natuurlijk heel veel lekkere desserts zoals scroppino en tarte tatin.

Restaurant Simpel


Simpel spreekt een breed publiek aan. Jong, oud, hip of juist niet, de zaak is altijd gevuld met een kleurrijke mix van mensen. Zij komen niet alleen voor het eten, maar ook voor de aangename, ontspannen sfeer. Ook goed om te weten is dat de echte service nog bij Simpel bestaat. Het personeel is sympathiek en zal er alles aan doen om jouw avond in Simpel tot een bijzondere avond te maken.

Bar Restaurant Simpel
A
Ferdinand Bolstraat 11 Amsterdam 1072 LA 
Route»
Bar Restaurant Simpel geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien