4 uur varen door Amsterdam of Utrecht met Sloepdelen

Highlights
  • 4 uur varen door Amsterdam of Utrecht met 12 personen

  • Varen met een volledig elektrische, dus milieuvriendelijke en geruisloze sloep

  • Ontdek de grachten op je eigen tempo en bepaal je eigen route

  • Zelf je eten en drinken meenemen
Voorwaarden
Geldigheid: vanaf 28 april 2014 t/m 1 april 2015 (m.u.v. weekenden en feestdagen en in Amsterdam tijdens de Gaypride; in Utrecht m.u.v. 2 december 2014 t/m 28 februari 2015).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online op sloepdelen.nl/groupon, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: minimumleeftijd schipper 18 jaar. Maximaal 12 personen per sloep. Neem je identiteitsbewijs mee, dit dient als borg. Na 4 uur varen betaal je € 55 per uur, afgerond in kwartieren. Geldig in Amsterdam en Utrecht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Heerlijk, de wind door je haren, het zonnetje op je bol en heel veel H2O samengepakt in de grachten om je heen die je steeds moet manen opzij te gaan omdat je eraan komt. Laat je niet in de weg zitten met vier uur varen door Amsterdam of Utrecht in één, twee of drie sloepen van Sloepdelen.

Kies uit de volgende opties


  • € 99 voor vier uur varen met 1 sloep in Amsterdam (waarde € 220)
  • € 198 voor vier uur varen met 2 sloepen in Amsterdam (waarde € 440)
  • € 297 voor vier uur varen met 3 sloepen in Amsterdam (waarde € 660)
  • € 99 voor vier uur varen met 1 sloep in Utrecht (waarde € 200)
  • € 198 voor vier uur varen met 2 sloepen in Utrecht (waarde € 400)
  • € 297 voor vier uur varen met 3 sloepen in Utrecht (waarde € 600)

Per sloep kan je met maximaal 12 personen varen, maar met minder mag natuurlijk ook. Via de website kan je de sloep boeken en binnen 24 uur na de reservering krijg je een bevestiging. Je krijgt dan een activeringscode, waarmee je zelf je sloep telefonisch kan starten en na afloop ook weer kan stoppen. Dit klinkt allemaal lastig, maar je krijgt na je boeking nog een uitgebreide e-mail met de codes, de uitleg en een service telefoonnummer voor wanneer je nog vragen hebt. Stel dat je de pech hebt dat alle boten op het gewenste tijdstip al verhuurd zijn, dan krijg je hiervan binnen 24 uur bericht zodat je een ander tijdstip kan aangeven.

De sloepen van Sloepdelen zijn makkelijk te besturen en liggen in Amsterdam aan de steiger aan de Nassaukade ter hoogte van nr. 69 in stadsdeel Westerpark. In Utrecht vind je de sloepen aan het Hooghiemstraplein 1.

Sloepdelen.nl


Sloepdelen.nl is elektrische botenverhuurder in de Randstad die je de voordelen van een sloep laat ervaren zonder de lasten die een eigen boot met zich meebrengt. De elektrisch aangedreven sloepen zorgen ervoor dat de binnensteden van Amsterdam en Utrecht niet belast worden met onnodige CO2-uitstoot.

Sloepdelen B.V.
A
Nassaukade 69 Amsterdam 1052 CR 
Route»
B
Hooghiemstraplein 1 Utrecht 3514 AX 
Route»
Sloepdelen B.V. geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien