Intensieve behandeling tandenbleken voor 1 of 2 personen bij Zeker Wit

Highlights
  • Veilig, snel en effectief zonder gebruik van waterstofperoxide, garandeert Zeker Wit

  • Tot 10 tinten wittere tanden

  • Nieuwe salon in de Kinkerstraat
Voorwaarden
Geldigheid: vanaf 15 augustus t/m 28 januari 2015 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 070 752 0318, o.v.v. Groupon.
Meer info: tot maximaal 10 tinten lichter, afhankelijk van de kleur en gezondheid van huidig gebit. onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

"Denk niet wit, denk niet zwart, denk niet zwart-wit. Maar in de kleur van je hart". Of toch in de kleur van je tanden? Kijk, een tikkie off-white is niet erg, maar hebben je gnashers momenteel die vijftig tinten grijs te pakken, dan wil je wel 's wat verlichting. Huppel binnen bij Zeker Wit voor een set spannende tanden.

Kies uit de volgende opties


  • € 39,99 voor een basis behandeling tandenbleken voor 1 persoon (waarde € 129)
  • € 49,99 voor een intensieve behandeling tandenbleken voor 1 persoon (waarde € 179)
  • € 79,99 voor een duo-intensieve behandeling tandenbleken voor 2 personen (waarde € 358)
  • € 69,99 voor een duo basis behandeling tandenbleken voor 2 personen (waarde € 258)

Als jouw tandjes op grijze badkamertegeltjes lijken of als ze mensen inspireren om te stoppen met roken en drinken, dan kan Zeker Wit je helpen. Hier garanderen ze dat je op een veilige, pijnloze manier je tanden kan laten bleken. Misschien heb je slechts enkele verkleuringen op je tanden en ga je voor een basis behandeling. Of als je tanden inderdaad erg grijs zijn, kun je kiezen voor een intensieve behandeling. Zeker Wit zegt dat ook mensen met gevoelige tanden en tandvlees bij hun terecht kunnen. Aan de behandeling gaat eerst een intakegesprek vooraf om te bepalen welke behandeling bij je past. Er wordt niet met peroxide, fluoride, waterstofperoxide en sodium perboraat gewerkt.


Professionele tandreiniging met gebruik van 90% biologische gels. Zeker Wit heeft al een vestiging in Den Haag, maar is nu te vinden in de Amsterdamse Kinkerstraat. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en ze zijn elke dag van de week open.

Zeker Wit Amsterdam
A
Kinkerstraat 200 Amsterdam 1053 EL 
Route»
Zeker Wit Amsterdam geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien