Geen nieuwe meldingen

P&O Ferries Kortingscodes

Populaire P&O Ferries Kortingscodes voor januari 2021

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met P&O Ferries

Hoe gebruik ik de P&O Ferries kortingscode?

Kopieer de kortingscode, voltooi je aankoop en voeg de code toe bij het afrekenen voor een extra voordelige vaart. Zorg ervoor dat je het vóór de vervaldatum van de kortingscode gebruikt.

Welke routes biedt P&O Ferries zoal?

Er zijn prachtige routes om uit te kiezen bij P&O Ferries, zoals bijvoorbeeld tussen Calais en Dover, Rotterdam en Hull, Zeebrugge en Hull, en nog andere internationale trips. Bekijk ze allemaal en lees de details vanaf deze handige pagina.

Kan ik een prijsopgave van P&O Ferries ontvangen?

Het is gemakkelijk om achter de prijzen te komen bij P&O Ferries. Je hoeft alleen maar de trip van je voorkeur met je gegevens in te voeren in het linkervenster van de website (‘prijszoeker’), en vervolgens krijg je gauw je antwoord. Ook kun je natuurlijk even de klantenservice bellen.

Kan ik op de dag van vertrek ook gewoon zelf naar de P&O Ferries haven gaan en daar een ticket kopen?

Ja dat kan, zolang ze die dag nog plaats voor je hebben.

Het is overigens niet de goedkoopste manier om tickets te kopen! Je krijgt de beste tarieven wanneer je ruimer van tevoren boekt.

Mag ik een huisdier meenemen op een P&O Ferries veerpont?

Ja, maar helaas mogen er geen huisdieren mee op de passagiersdekken, hoe schattig ze ook zijn. Met uitzondering van geleidehonden, moeten alle huisdieren in de kennels worden ondergebracht.

Kleine huisdieren (zoals hamsters en konijnen) reizen in de auto – meer details vind je op de website bij ‘veelgestelde vragen’.

Geleidedieren reizen gratis, als je P&O Ferries belt dan boeken ze je tocht.

Bij busreizen mogen honden/katten of andere huisdieren niet mee in de bus op Rotterdam/Zeebrugge – Hull of Calais – Dover Route. Alleen een blindengeleidehond mag mee in de bus.

Contact opnemen met P&O Ferries

Voor vragen en hulp bij het maken van een boeking kun je P&O Ferries telefonisch bereiken op de volgende nummers:
Nederland
0031 107 145 464
*Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag 10.00 – 16.00 uur

België
0032 280 85 020
*Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag 10.00 – 16.00 uur

*Buiten deze tijden is de klantenservice bereikbaar in het Engels, van maandag t/m zondag 08.30 - 22.00: +44 (0) 1304 44 88 88

Ook kun je de klantenservive een e-mail sturen naar customer.services.europoort@poferries.com, of ze per post contacteren. Het postadres van het P&O Ferries hoofdkantoor is:

P&O Ferries
Channel House
Channel View Road
Dover
CT17 9TJ
Groot-Brittannië (GB)

Voor prijsaanvragen over hun vrachtafdeling:
Via telefoon: +44 (0) 1304 863875
Via e-mail: freightsales.dover@poferries.com

Voor bus- en groepsreizen:
Nederland
Via telefoon: 0031 107 145 439

België
Via telefoon: 0032 280 850 23

Blijf op de hoogte met P&O Ferries


0 Kortingscodes beschikbaar

Ontdek P&O Ferries

P&O Ferries is een scheepvaartmaatschappij die voornamelijk veerdiensten tussen Nederland en Groot-Brittannië biedt. Naast het verzorgen van vrachtvervoer is het de grootste en meest uitgebreide dienstverlener van veertochten voor passagiers. Er zijn 3 routes voor voet-, bus- en autopassagiers met dagelijks 27 ritten van en naar Groot-Brittannië. De routes die P&O Ferries varen zijn Europoort-Hull, Zeebrugge-Hull en Calais-Dover. Ga jij binnenkort naar Engeland? Met een P&O Ferries kortingscode kun je nu extra voordelig oversteken!

Bespaar meer met P&O Ferries

Veertochtje doen voor een prijs zo licht als een veertje? Kijk dan gauw op de website van P&O Ferries, want ze bieden veel voordeel! P&O Ferries verzorgt via zijn vaartrajecten jaarlijks meer dan 10 miljoen passanten, van gezinnen, zakenlui en buschauffeurs tot hele schoolklassen. Regelmatig zie je nieuwe koopjes op de woelige baren voorbijkomen. Wil je de boot niet missen als er een nieuwe aanbieding is? Meld je dan gauw aan voor de P&O Ferries nieuwsbrief.

Trending bij P&O Ferries

Wist je dat P&O Ferries al 175 jaar meegaat? De geschiedenis van P&O Ferries gaat terug tot het jaar 1837, toen Koningin Victoria regeerde over Engeland. Tegenwoordig heeft P&O Ferries ongeveer 4000 werknemers zowel aan wal als aan boord in dienst, die ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en ook jij veilig aan de overkant komt. Vlot voordelig varen? Met de P&O Ferries aanbieding weet je zeker dat jouw schip nooit met te grote zeilen voert!

Beschikbaar vandaag