NordVPN Coupons

 • Top Keuze
  Deal

  Alle leveringsopties zijn beschikbaar op NordVPN

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Aanbieding
  Deal

  Ontvang de laatste aanbiedingen via de Nieuwsbrief op NordVPN

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Sale
  Deal

  Ontvang de beste deals bij NordVPN

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden

Populaire NordVPN Coupons voor mei 2022

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Ontvang de beste deals bij NordVPNOnline Deal15 aug. 2022
Ontvang de laatste aanbiedingen via de Nieuwsbrief op NordVPNOnline Deal15 aug. 2022
Alle leveringsopties zijn beschikbaar op NordVPNOnline Deal15 aug. 2022

Q&A met NordVPN

Nord VPN 1

Hoe kan ik mijn NordVPN coupon gebruiken?

Klik op de NordVPN aanbieding waar je gebruik van wilt maken. Volg de ‘Pak Deal’ link voor automatische korting en voor aanbiedingen waarbij een kortingsocode nodig is klik op ‘Bekijk Code’ en kopieer deze. Kies je plan naar keuze op de NordVPN website. Wanneer je je account hebt aangemaakt en je betalingsmethode hebt gekozen kun je de coupon code invullen onder ‘Heeft u een waardebon?’.

Hoe kan ik het Nederlandse Netflix aanbod bekijken in het buitenland?

Wanneer je aan het reizen bent in het buitenland en/of toegang wilt krijgen tot geo-beperkte inhoud, bekijk dan de NordVPN gids voor een veilige toegang tot Netflix op je laptop en telefoon.

Hoe kan ik een router opzetten met NordVPN?

Een router instellen met je VPN is een slimme optie wanneer je meerdere apparaten wil beschermen. Bekijk de online intructies om erachter te komen of jouw router kan worden verbonden en hoe je deze kunt instellen.

Hoe kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn NordVPN abonnement?

Log in op je NordVPN account op de website en selecteer ‘pakket wijzigen’ om wijzigingen aan te brengen.

Kan ik mijn geld terugkrijgen wanneer ik niet tevreden ben met NordVPN?

Ben je toch niet helemaal zeker over je abonnement bij NordVPN? Geen probleem! NordVPN hanteert een 30 dagen geld terug garantiebeleid op je abonnement. Wanneer je je plan wilt annuleren voordat de betalingsperiode is afgelopen, neem dan contact op met het NordVPN team over het organiseren van een gedeeltelijke terugbetaling.

Contact opnemen met NordVPN

Meer vragen? Bezoek het helpcentrum of neem direct contact op met iemand van NordVPN via de live chat of email.

Blijf op de hoogte met NordVPN

3 Kortingscodes beschikbaar
Laatst Bijgewerkt 12 mei 2022
Deel jouw ervaring over onze NordVPN code.

Ontdek NordVPN

NordVPN biedt internetbeveiliging zodat jouw privacy wordt beschermd en je veilig zonder beperkingen op het internet kunt browsen op ieder moment. Veilig blijven hoeft niet duur te zijn, met een NordVPN coupon van Groupon sluit jij je VPN abonnement af voor de laagste prijs. Een abonnement van NordVPN biedt volledige online privacy, veilige verbindingen (zelfs met openbare netwerken) en toegang tot websites met locatie beperkingen. Blijf veilig verbonden dankzij NordVPN!

Bespaar meer met NordVPN

Als je meer wilt weten over het bijhouden van gegevens en hoeveel er wordt opgeslagen over je zoekpatronen, zoekgeschiedenis, persoonlijke informatie en trends van sites zoals Google is het blog van NordVPN de perfecte bron van informatie voor jou! Hier kun je alles lezen en leren over privacy, caches en cookies en hoe je veilig blijft terwijl je internet gebruikt met wekelijks nieuwe artikelen.

Trending bij NordVPN

Een NordVPN abonnement beschermt je tegelijkertijd op meerdere apparaten en is daarom de perfecte keuze om je hele gezin veilig te houden. Kies voor een driejarenplan om het meeste waar voor je geld te krijgen. Bij een driejarenplan ontvang je namelijk de hoogste korting. Op zoek naar extra korting? Neem een kijkje tussen onze NordVPN aanbiedingen die je kunnen helpen om nog meer geld te besparen op je pakket.

Beschikbaar vandaag

Deals3