Categorieën
Geen nieuwe meldingen

ActievandeDag Kortingscodes

Populaire ActievandeDag Kortingscodes voor oktober 2021

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met ActievandeDag

ActievandeDag_NL

Hoe gebruik ik een ActievandeDag kortingscode?

Kopieer de kortingscode en vul deze in bij het veld ‘heb je een kortingscode?’. Kortingscodes kunnen maar eenmalig gebruikt worden en hebben een geldigheidsdatum.

Hoe ontvang ik mijn tickets en boekingen die ik heb gekocht via ActievandeDag?

Tickets voor o.a. attractieparken ontvang je in de regel als e-ticket die je kan downloaden vanaf je account of je ontvangt ze in je email. Deze e-tickets werken als toegangsbewijs. Voor boekingen voor vakanties en dergelijke krijg je een boekingsbevestiging van ActievandeDag, maar de verdere afhandeling wordt geregeld door de aanbieder.

Hoe snel levert ActievandeDag de producten die ik heb bestelt?

De levertijd is meestal minder dan 14 dagen. De verwachte levertijd wordt altijd aangegeven tijdens het bestellen van het product.

Zijn er extra kosten bij ActievandeDag?

ActievandeDag wil zo transparant mogelijk zijn en daarom wordt er altijd duidelijk aangegeven wat je krijgt voor de prijs. Extra opties zoals reis- en annuleringsverzekeringen worden afgehandeld door de aanbieder. Indien er extra kosten zijn zoals verzendkosten wordt dit altijd vermeld op de actiepagina en in de winkelmand.

Kan ik bestellingen bij ActievandeDag retourneren?

Het wijzigen en annuleren van boekingen kan nooit via ActievandeDag. De aanbieder bepaalt of bepaalde boekingen eventueel gewijzigd of compleet geannuleerd kunnen worden. Neem hiervoor contact op met de aanbieder.
Het retourneren van producten kan meestal binnen 14 dagen. Lees bij elke actiepagina onder ‘Wijzigen en Annuleren’ of retourneren mogelijk is.


Contact opnemen met ActievandeDag

Klantenservice: 020 - 760 50 77 maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 uur. Zaterdag 10:00 - 17:00 uur.Email: klantenservice@actievandedag.nl


Blijf op de hoogte met ActievandeDag

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Actievandedag code.

Ontdek Actievandedag

Pretparken, vakanties, dagjes en avondjes weg, dat is wat het leven leuk maakt. Gelukkig kan je met ActievandeDag heerlijk voordelig de hort op. En met een ActievandeDag kortingscode profiteer je van nóg betere prijzen! Ga je op pad met de hele familie, lekker alleen, met je geliefde of je beste vriend(in)? Bij ActievandeDag vind je altijd een super goede deal, of je nu van relaxen houdt of van spanning en avontuur.

Bespaar meer met Actievandedag

Bij ActievandeDag heb je uiteraard altijd al de allerbeste prijs, maar als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ben je ook nog eens als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Iedere dag komen er nieuwe superacties bij. Denk je dat je een actie gemist hebt? Kijk dan op de ‘Opruiming’ daar vind je de acties die bijna afgelopen zijn, zodat jij nog snel je slag kan slaan!

Trending bij Actievandedag

ActievandeDag heeft niet alleen de allergoedkoopste dagjes uit maar ook topdeals voor producten. Wat voor producten zijn dat dan? Dat verschilt natuurlijk elke keer weer. Soms is het iets handigs voor de tuin of keuken, of mooie sieraden. Wat het ook is, met een ActievandeDag actiecode haal je het allemaal voor een ongelofelijk lage prijs in huis. Houd je oren en ogen open en check de website elke dag, wie weet zit de deal van je dromen er vandaag tussen.

Beschikbaar vandaag