Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Beekse Bergen Korting

Populaire Beekse Bergen Kortingen voor januari 2022

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Beekse Bergen

Beerse Bergen banner NL

Wat zijn de openingstijden van Beekse Bergen?

Beekse Bergen is 365 dagen per jaar geopend, ook tijdens de feestdagen. Bekijk hier de actuele openingstijden en bereid je voor op het avontuur.

Geldt het Beekse Bergen entreeticket alleen voor de autosafari?

Met het entreeticket kun je gebruik maken van alle safari-vormen die door het park worden aangeboden: auto-, bus-, boot (behalve in het winterseizoen)-, en wandelsafari. De dieren zitten namelijk verspreid over de verschillende safari’s. Met de Beekse Bergen korting krijg je dus altijd meer voor minder.

Bieden alle Beekse Bergen-accommodaties zicht op de dieren?

Vrijwel alle accommodaties bieden zicht op de dieren.

Betekent een verblijf in het safariresort ook automatisch toegang tot de attracties?

Jazeker. De attractiepas is inbegrepen bij het verblijf.

Hoe waarborgt Beekse Bergen de veiligheid van de bezoekers?

Betreden van het park is op eigen risico. Er is alles aan gedaan om een zo veilig mogelijke omgeving te waarborgen, echter zullen bezoekers zich ook aan de regelgeving van het park moeten houden om een veilig bezoek te garanderen. Beekse Bergen is ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan auto’s tijdens een autosafari. Men heeft immers te maken met wilde dieren die onvoorspelbaar gedrag kunnen vertonen.

Is safaripark Beekse Bergen toegankelijk voor minder validen?

Jazeker. Er zijn tevens rolstoelen te leen tegen € 50 borg. Hulphonden zijn met inachtneming van de voorwaarden toegestaan. De toegang tot de safariboot en safaribus zijn beperkt.

Contact met Beekse Bergen:
Voor het safaripark, vakantiepark en speelland geldt hetzelfde bezoekadres:
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Het safariresort is te vinden op het volgende adres:
Tilburgseweg 41
5081 NG Hilvarenbeek

Het algemene telefoonnummer voor vragen en reserveringen is: 088-9000360
Elke locatie heeft een apart contactformulier voor het sturen van een e-mail. Deze vind je samen met de routebeschrijvingen op de website.

Blijf op de hoogte met Beekse Bergen

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Beekse Bergen code.

Ontdek Beekse Bergen

Waan je op de Afrikaanse savanne in hartje Brabant. Safaripark Beekse Bergen laat je tijdens unieke safaritochten kennis maken met meer dan 150 verschillende diersoorten. Voor het spotten van de ‘Big Five’ hoef je geen dure reis naar Afrika te boeken, maar kun je genieten van onze Beekse Bergen korting! Op ‘safari’ gaan in de Brabantse natuur doe je te water, met de auto, met de bus of te voet, of zelfs een combinatie van dit alles, voor een ultieme wildlife-ervaring. Als een echte ranger overnachten tussen de wilde dieren behoort ook tot de mogelijkheden. Dat kan in het safariresort in een lodge, boomhut of safaritent. Vind je dat toch iets te spannend? Zoek dan de ontspanning op in het vakantiepark of geniet op de camping van een rustgevende, bosrijke omgeving.

Bespaar meer met Beekse Bergen

Voor veel mensen is het een droom om de ‘Big Five’ te kunnen zien, maar safarireizen zijn kostbaar. Bovendien is de kans dat je op één dag een leeuw, luipaard, witte neushoorn, olifant én waterbuffel zult zien vrij klein. Dan is een bezoek aan safaripark Beekse Bergen een geweldig alternatief! Helemaal omdat deze waanzinnige dieren met onze Beekse Bergen aanbieding binnen handbereik zijn. Daarbij biedt het safaripark nog tal van mogelijkheden om het safarigevoel volop te ervaren.

Trending bij Beekse Bergen

Het mooie aan het 50 jaar oude safaripark is dat de dieren leven op een stukje natuurlijke habitat. Veel van de wilde dieren in het park worden in hun oorspronkelijke land bedreigd met uitsterven. Doordat safaripark Beekse Bergen nauw samenwerkt met Stichting Wildlife dragen ook de bezoekers bij aan de bescherming van deze prachtige dieren. Geniet van de Beekse Bergen aanbieding en zie met eigen ogen waarom het behoud van wildlife zo belangrijk is.

Beschikbaar vandaag