Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Beursstraat 39, Amsterdam

Vet verliezen zonder snijden: cavitatie en/of pressotherapie bij Beauty Salon Silvia in Amsterdam

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Reken af met vet op probleemgebieden met cavitatie, verbeter je doorbloeding met pressotherapie of combineer beide behandelingen

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Carin
2 beoordelingen1 beoordelingen
december 11, 2021
Top! Ik werd geholpen door Jacitho, echt een schat! Hij stelde me op m'n gemak en legde telkens uit wat hij ging doen en waarschuwde tevoren dat het bv koud aan zou voelen of stelde gerust dat iets geen pijn zou doen. Ik ben heel lief en professioneel geholpen. Echt een salon waar ik nogmaals terug kom! Alle lof voor Jacitho!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 8, 2021
Voor mij nooit meer. Slechtste gezichtsbehandeling die ik ooit heb gehad. Ik had een meneer die de handeling bij mij deed, hij gebruikte hele goedkope producten en behandelde mijn huid met pure alcohol. Hierbij zei hij “ om de bacteriën te verwijderen “ . Verder moest ik op een gegeven moment 20min liggen om een masker in te laten trekken waarbij de meneer al filmend het hokje terug in kwam lopen. Al met al voelde ik me totaal niet op me gemak en was het voor mij weggegooid geld.
K
Kim
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 30, 2021
Super fast and pretty
I
Irmatop reviewer
9 beoordelingen8 beoordelingen
oktober 7, 2021
Het was echt heerlijk! De schoonheidsspecialiste gaf goed advies en een heerlijke gezichtsmassage. Ook het gezichtsmasker was fantastisch. Helaas is de naam mij ontschoten, maar zij is afkomstig uit Equador!!
replied
View Comment +
V
Vera
12 beoordelingen4 beoordelingen
augustus 19, 2021
Ik heb genoten van de behandeling. Bedankt Jastino.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 4, 2021
Ik kwam op het geboekte slot binnen, en toen werd me verteld dat Silvia op Curaçao zat. Ik vroeg of ze dat gister of vorige week niet wisten.. is niet echt een kwestie van een trein die niet rijdt ofzo. Anyway heb gezegd dat ik niet weg zou gaan zonder geld terug of die wimpers. Nu heeft iemand anders ze gezet, geen idee of het langer dan 2 dagen blijft zitten
G
Guestnuttige reviewer
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 3, 2021
Slechte service, al vanaf eerste afspraak, 2e al helemaal en ramp. Baas was niet aanwezig, geprobeerd contact opnemen. Aap kwam niet binnen en kreeg steeds voicemail. Waarschijnlijk geblokkeerd!!
replied
View Comment +
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 31, 2021
Such a nice place and treatment! The professional was awesome! I highly recommend it to everyone.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • Lekker in je vel met 1, 2 of 3 cavitatie-behandelingen en/of pressotherapie-sessies
  • Je mag de twee behandelingen combineren

Cavitatie

Cavitatie is een alternatief voor liposuctie. De behandeling is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. Elke behandeling duurt ongeveer 15 minuten en je hebt de keuze uit de volgende zones:

  • bovenbenen
  • onderbenen
  • heupen
  • middel
  • billen
  • benen
  • armen

Pressotherapie

Presso- of compressietherapie is een combinatie van luchtdrukmassage, lymfedrainage en infraroodwarmte. De behandeling is ontwikkeld om je stofwisseling te activeren, de doorbloeding te verbeteren, je lichaam te ontgiften, je huid te verstevigen, je spieren te versterken, cellulite en lokale vetophopingen aan te pakken en stress en vermoeidheid te verminderen. Tijdens de behandeling lig je op een behandelbed annex compressie-apparaat en krijg je een pak aan dat je benen, armen en buik apart van elkaar een computergestuurde luchtdrukmassage geeft. Dat pak wordt licht verwarmd en wordt volgens een patroon opgepompt waarna het weer leegloopt. Door de verschillen in druk worden je lymfen gestimuleerd om voedingsstoffen, vet en vocht af te voeren. De infraroodwarmte wordt ingezet om je vetverbranding te versnellen, spieren te ontspannen en gewrichten soepeler en flexibeler te maken. Een sessie duurt 30 minuten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 062 508 0393, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon bij aankomst je groupon afgedrukt of op je mobiel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Salon Silvia

Bij Beauty Salon Silvia staat de gelijknamige specialiste dag in dag uit klaar om het mooiste uit jou te halen. Ze biedt uiteenlopende schoonheidsbehandelingen in hartje Amsterdam, vlakbij de levendige Nieuwmarkt. En van heel veel markten thuis is ze zeker. Denk aan bruidsmake-up, microdermabrasie, wimperextensions en manicures. Of je plant jezelf hier in een aangename massagestoel om weer even op te bloeien.