Categorieën
Geen nieuwe meldingen

't Raedthuys

Rijksweg 51, Duiven, GELDERLAND 6921 AC Routebeschrijving

(1) aanbiedingen

Van onze redactie

Om gelijk maar met de deur in 't Raedthuys te vallen: deze bijzondere uitspanning heeft al sinds 2013 een Michelinster en wordt vooral geprezen om de "verfijnde keuken" en de "bijzonder interessante wijnkaart." Daarnaast heeft 't Raedthuys ook nog 'ns een imposant aantal GaultMilau-punten op zak. Dit culinaire restaurant van Hans den Engelsen en Karina van der Kolk bevindt zich in een klassiek pand dat al sinds 1863 het hart van Duiven siert. In deze warme ambiance vindt een ontmoeting plaats tussen culinaire creaties en hedendaagse kunst.

Chef de cuisine Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie waarvoor alleen dagverse en hoogwaardige producten worden gebruikt. Zo komt de buffelyoghurt uit Zevenaar en worden veel bijzondere ingrediënten rechtstreeks geïmporteerd uit Spanje. Gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk en haar team zorgen samen voor een lach, leggen je in de watten en weten bovenal een goede wijnspijs-combinatie te adviseren zodat deze in harmonie de smaakpapillen beroeren.

De kunst in 't Raedthuys wordt verzorgd door Wanrooij Gallery uit Amsterdam. Deze mondaine galerie is gespecialiseerd in internationale fotografie en hedendaagse kunst en neemt deel aan diverse kunstbeurzen in binnen- en buitenland met de kunstenaars van de toekomst.