sluit
Gebruik code SALON25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Beachtennisschool Vincente

IJsselmeerstraat 5-B, Huizen

1-8 uur beachtennis incl. clinic + materiaalhuur voor 4 personen bij Beachtennisschool Vincente in Bilthoven of Huizen

Kies optie

In een Notendop

Neem drie vrienden mee voor een actief potje beachtennis en krijg tijdens het spelen tips van een van de enthousiaste trainers.

Over deze deal

  • 1, 3, 5 of 8 keer een uur beachtennis
  • Inclusief clinic en materiaalhuur
  • Geldig voor maximaal 4 personen
  • En tot uiterlijk 30 september 2022

  • Voeten in het zand, ogen op scherp
  • En leer hoe je die bal over het net smasht
  • In een actieve clinic van een enthousiaste trainer
  • Leer de fijne kneepjes van deze vrolijke sport

Deal-Voorwaarden

Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2022 op maandag en vrijdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Alle sessies moeten binnen deze geldigheid worden opgemaakt. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Reserveren verplicht telefonisch op 0655 730 369 of via e-mail op info@btsv.nl, o.v.v. Groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Beachtennisschool Vincente

Bij Beachtennisschool Vincente zijn ze niet alleen razend enthousiast over de sport, maar weten ze hun leden ook altijd blij te maken. En hoe kan dat ook anders, want beachtennis combineert twee fijne bezigheden: op het strand zijn en tennissen. Zon, zand en actief bezig zijn met deze dynamische sport kan bij Vincente in Bilthoven, Den Haag, Breda, Rotterdam, Sliedrecht, Barendrecht, Huizen en Utrecht. Je kan banen en materiaal huren, maar ook clinics volgen bij een van de enthousiaste trainers. Iedereen is welkom voor de trainingen van Beachtennisschool Vincente; van jong tot oud en van absolute beginners tot (ver)gevorderden.