sluit
TTD Launch
The deal you have selected is not available

Poortman

Bloemberg 5, Veeningen

Een 4 gangen menu van de chef voor 1-4 personen bij Café-Restaurant Poortman op de Bloemberg bij Veeningen

Kies optie

In een Notendop

Tafelen is een werkwoord; richt jij je daar dus maar op en laat de ervaren chef zijn magic in de keuken doen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Over Café-Restaurant Poortman

  • Een 4 gangen menu van de chef voor 1-4 personen
  • Klik hier voor de uitgebreide menukaart
  • Je bent welkom van donderdag t/m zondag
  • Er wordt gekookt met seizoensgebonden producten
  • Ben je ergens allergisch voor? Laat het even weten
  • Hetzelfde geldt voor als je iets niet lekker vindt

De invulling van dit 4-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Exclusief drankjes. Reserveren verplicht minimaal 12 uur van tevoren via www.groupon.nl/reservations.
Minimaal 12 uur van te voren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Meer info: er geldt mogelijk een toeslag voor eventuele extra/vervangende ingrediënten, dit wordt dan ter plekke apart verrekend. Er geldt een weekendtoeslag (zaterdag en zondag) van € 10 p.p. Maximaal 2 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Poortman

Bijna op de grens van Drenthe en Overijssel, vlakbij Meppel, op de Bloemberg, daar vind je Poortman. En bij Café-Restaurant Poortman zit je goed. Dat is niet zomaar een uitspraak, dat vindt de Gault&Millau gids ook (2020). En die kunnen het weten. De gerechten die hier worden geserveerd zijn ambachtelijk bereid met goede en verse producten, deels uit eigen moestuin. De landelijk gelegen zaak beschikt over een ruim terras met uitzicht over het groene Reestdal en diezelfde moestuin. Is het iets minder weer, dan zit je binnen ook sfeervol en gezellig. De locatie is eenvoudig bereikbaar en je parkeert er gratis en gemakkelijk.