5.0
Gemiddelde van 5-beoordelingen
100%
Het culinaire restaurant met hotel in Blokzijl werd onder meer bekroond met een Michelinster en 14,5 GaultMillau-punten.
Kaatje houdt graag rekening met allergieën of jouw eigen eetgewoonten. Licht Kaatje voorafgaand aan je bezoek via info@kaatje.nl in en de chef zal zijn uiterste best doen het menu aan te passen. Er geldt een toeslag voor eventuele extra/vervangende ingrediënten, dit wordt ter plekke apart verrekend. De samenstelling van de recepturen kan dagelijks wijzigen. Ook geldt er een weekendtoeslag (vrijdag en zaterdag) van € 15 p.p.
In het historische stadje Blokzijl - tussen Emmeloord en Meppel, aanschurkend tegen Nationaal Park Weerribben-Wieden - vind je aan beide kanten van de ophaalbrug Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis. Het restaurant biedt inmiddels al vier decennia een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Het restaurant kan dan ook rekenen op een vaste schare gasten, voor wie ze nog wel eens de keuken willen openhouden als de wind tijdens een dagje zeilen tegen zit. Kaatje bij de Sluis werd beloond met 1 Michelinster en 14,5 GaultMillau-punten en staat op plaats 63 van de Lekker 2020.