Geen nieuwe meldingen

Active Outdoorsports

2 locaties

10-rittenkaart Bootcamp bij Active Outdoorsports

Kies optie

In een Notendop

Train je conditie, uithoudingsvermogen en coördinatie - geschikt voor elk niveau, met veel persoonlijke aandacht.

Over deze deal

Kies uit de volgende opties

  • € 29,99 voor een 10-rittenkaart bootcamp voor 1 persoon (waarde € 60)
  • € 54,99 voor een 10-rittenkaart bootcamp voor 2 personen (waarde € 120)

Bij bootcamp train je in de frisse buitenlucht. Met een groepje trek je de natuur in waar je de elementen trotseert en al je spiergroepen traint. Voor extra uitdaging wordt gebruikgemaakt van attributen als speedladders, kettlebells, springtouwen, dumbbells en training tubes. Het beoogde resultaat? Een betere conditie, meer spierkracht en een betere coördinatie. Je traint om je je sterker, fitter en vitaler te voelen. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd, en duren zestig minuten. Met je rittenkaart mag je dus tien keer meedoen, in je eentje of met z’n tweeën.

Je kan trainen op de volgende locaties. Kijk hier voor het volledige rooster.

Hoofddorp
Haarlemmermeerse Bos bij Restaurant Vork & Mes

Bloemendaal
Bergweg 1, ingang Bleek & Berg

Active Outdoorsports

Bij Active Outdoorsports kan je terecht voor trainingen in de buitenlucht. Wil je liever toch binnen trainen? Ze hebben ook enkele trainingsruimtes waar je gebruik van kan maken. Ook beschikken ze over de nodige kennis over voeding waardoor ze je kunnen helpen een speciaal dieet samen te stellen. Verkeerde houding? Ga gerust langs hun fysiotherapeuten voor advies.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor een 10-rittenkaart. Daarna is deze 10 weken geldig op bootcampdata.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op http://www.activeoutdoorsports.nl/#!groupon/ct7b, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: verzamellocatie Bloemendaal: ingang park Bleek&Berg bij het informatiebord. Verzamellocatie Hoofddorp: Haarlemmermeerse Bos bij Restaurant Vork&Mes. Voor actuele lestijden en locaties zie de website. Alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Active Outdoorsports