Geen nieuwe meldingen

Tondensestraat 12, Tonden

Massages van 75-120 min. bij Alana Care Wellness & Beauty

Kies optie

In een Notendop

Kies voor een ontspanningsmassage, hotstone-massage of hamam-massage en geniet in een overweldigende landelijke én huiselijke omgeving.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 24,99 voor een ontspanningsmassage van 75 minuten (waarde € 50)
  • € 24,99 voor een hotstone-massage van 75 minuten (waarde € 50)
  • € 29,99 voor een hamam-massage van 75 minuten (waarde € 60)
  • € 39,99 voor een hamam-massage van 120 minuten (waarde € 80)

Ontspanningsmassage

De wellness- of ontspanningsmassage heeft effect op je lichaam en geest en bevat belangrijke elementen voor totale ontspanning. De massage is ontwikkeld om de doorbloeding te verbeteren, om afvalstoffen af te voeren en om rust in je hoofd tot stand te brengen.

Hotstone-massage

Bij deze massage wordt er gemasseerd met warme etherische olie en warme zwarte basaltstenen. De basaltstenen zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen en bevatten een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze hun warmte lang kunnen vasthouden. Het masseren is ontwikkeld om een diepere ontspanning te laten ontstaat en om als bloed- en lymfenstromen beter te laten werken, om nieuwe energie te geven en om je lichaam meer in balans te krijgen.

Hamam-massage

Dit oeroude badhuisritueel bestaat uit een weldadige scrubbehandeling, een rasoul-lichaamspakking, een wassing met schuim uit een speciale zeepzak en tot slot een warme oliemassage. De behandeling wordt uitgevoerd op een massagetafel die verwarmd wordt met een elektrisch hoeslaken.

  • Hamam-massage 75 minuten:

Stoomcabine of voetenbad, scrub, zeepmassage achterkant lichaam met een rugpakking rhassoul, rozenolie

  • Hamam-massage 120 minuten

Stoomcabine of voetenbad, scrub, zeepmassage achterkant lichaam met een rugpakking rhassoul, massage met warme olie

Een duo-behandeling is niet mogelijk. Wel kan je prima met zijn tweetjes komen, degene die dan geen behandeling ondergaat kan dan onderwijl genieten van een kopje koffie of (kruiden)thee in de comfortabele zithoek (‘s winters met houtkachel).

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur (laatste afspraak om 20.00 uur).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur van tevoren verplicht telefonisch op 06 50 66 63 66, of via e-mail op info@alanacare.nl o.v.v. Groupon. Je afspraak is pas definitief na bevestiging van Alana Care.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Alana Care Wellness & Beauty

Bij Alana Care Wellness & Beauty in Tonden (vlakbij Zutphen) kan je terecht voor schoonheidsbehandelingen, diverse soorten massages, spa-manicures, spa-pedicures, mooie bruidsmake-up en -kapsels en workshops Gezichtsverzorging en Visagie. Alle activiteiten zijn te combineren met een zelfgemaakte Engelse high tea en hartige hapjes. De workshops en wellnessbehandelingen vinden in een huiselijke en informele sfeer plaats in een deel van de landelijke boerderij waarin wellnessprofessional Janneke Torgensen woont.

De missie van Alana Care - gastvrijheid, rust, harmonie, goede verzorging en vooral genieten - ervaar je ook in de gelijknamige bed & breakfast. Vanuit deze pipowagen met een tweepersoons-bedstee, een tweepersoonsbed in de vorm van een slaapbank en een eigen toilet, douchegelegenheid, sauna en jacuzzi heb je een weids uitzicht over de weilanden.