Geen nieuwe meldingen

Aveda The Hague

Hartje Den Haag: onbeperkt IPL-ontharen van oksels, bikinilijn of benen bij Aveda The Hague

Resterende tijd beperkt!
Tot 97% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat ongewenst haar zo vaak behandelen in een stijlvolle omgeving als nodig is voor jouw gewenste resultaat.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

In een leven zonder prikkels zijn muggen je beste vrienden, is een egel ineens een geschikt huisdier en behoren stoppels tot het verleden. Ga glad de toekomst tegemoet met bij Aveda The Hague.

Kies uit 3 opties

  • € 49 voor onbeperkt IPL-ontharen van de oksels (waarde € 726)
  • € 99 voor onbeperkt IPL-ontharen van de bikinilijn/Brazilian (waarde € 852)
  • € 99 voor onbeperkt IPL-ontharen van de hele benen (waarde € 3.588)

IPL is een van de bekendste manieren van ontharen die ontwikkeld is om de bron van het haar aan te pakken. Van de haartjes die heel kort plaatselijk verhit worden met dit “Intense Pulsed Light” wordt het haarzakje vernietigd, waarna die haar niet meer kan terug groeien. Door de korte energiepuls wordt de omliggende huid ontzien. Het grote voordeel is dat je onbeperkt gebruik mag maken van de behandeling, net zo lang tot je tevreden bent met het resultaat. Dat kan al na 6 maanden, maar ook bijvoorbeeld pas na 6 jaar.

Een andere zone laten behandelen of een combinatie van verschillende zones aanpakken? Bekijk dan deze deal.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor onbeperkt IPL. Na inwisseling mag je onbeperkt IPL ontharen bij Aveda The Hague op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 070 345 8442, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lifestyle Salon The Hague

Lifestyle Salon The Hague is een in het oog springende schoonheidssalon aan de Denneweg, vlakbij het Malieveld. Opvallend alleen al vanwege het oogstrelende minimalistische exterieur, met glimmend gietijzer en hoge ramen. En zeker ook opvallend vanwege het al even verzorgde architectonische interieur - met een eminente granieten vloer, 'oogzalvende' wit- en houttinten, planten, imposante plafonds, kroonluchters en mezzanines. Je kan in dit veelzijdige 'beautywarenhuis' terecht voor haarverzorging, hamam-behandelingen, tandenbleken, massages, nageltreatments, cryolipolyse, injectables, Barber-behandelingen voor mannen, lichaamsbehandelingen en permanent ontharen in de IPL-studio.

Aveda The Hague

Ontharen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.