Geen nieuwe meldingen

Herengracht 458, Amsterdam

2 of 4 behandelingen tegen overmatig zweten (hyperhidrosis) met botuline-toxine bij Avichi Kliniek aan de Herengracht

Tot 65% korting.
Kies optie

In een Notendop

Pak klotsende oksels, zweetvoeten of klamme handen aan met 2 of 4 behandelingen om te voorkomen dat zweetklieren gaan overproduceren.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Een druppelende kraan kan net als zweten voor licht ongemak zorgen, je laat er liefst metéén iets aan doen en het wordt echt vervelend als ‘t uitloopt op dweilen met de kraan open. Zet er een stop op bij Avichi Kliniek.

Kies uit twee opties

  • € 299 voor 2 behandelingen tegen overmatig zweten (waarde € 800)
  • € 499 voor 4 behandelingen tegen overmatig zweten (waarde € 1.600)

Als je meer zweet dan noodzakelijk is voor het kwijtraken van warmte is er sprake van hyperhidrosis (overmatig zweten). De diagnose overmatig zweten kan makkelijk vastgesteld worden. Je krijgt een aantal vragen over je klachten, zweetpatroon en de uitlokkende factoren. De arts stelt de diagnose en behandelt je met botuline-toxine dat de werking blokkeert van zenuwen die zweetklieren prikkelen, waardoor voorkomen wordt dat die klieren zweet produceren. Het resultaat van een behandeling houdt gemiddeld drie maanden aan.

Een behandeling van zo’n 30 minuten is mogelijk voor de volgende zones, waar je er één van kiest:

  • Oksels
  • Voetzolen
  • Handpalmen

Voor de oksels zijn 2 hyperhydrosis-behandelingen nodig en om twee keer de oksels te behandelen, zijn er 4 hyperhydrosis-behandelingen nodig.Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0681 390 127, o.v.v. Groupon.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Wanneer bij het consult blijkt dat er medische redenen zijn waardoor de behandeling niet kan plaatsvinden, dan krijg je je geld terug. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Avichi Kliniek

Bij Avichi worden cosmetische behandelingen uitgevoerd waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van fillers en botuline-toxine. Aan het roer van deze gereputeerde kliniek in de Kerkstraat in Amsterdam staat BIG-geregistreerd arts Arwind Chigharoe M.D.. Correcties en preventieve behandelingen kunnen naar wens uitgevoerd worden zolang deze wensen reëel blijven. De arts bespreekt samen met jou tot in de puntjes hoe de behandeling eruit gaat zien en hoe jij je uitstraling kan bewaren, zonder van jou een ander mens te maken. Bij Avichi kan je ook terecht voor behandelingen vanuit een medisch oogpunt. Patiënten met Torticollis (verhoogde spierspanning), Bellse parese (halfzijdige verlamming) en mensen die tandenknarsen en last hebben van overmatig zweten kunnen ook bij dokter Chigharoe en zijn team terecht.

Avichi Kliniek

Gezichts- & huidverzorging, Injectables & fillers, Cosmetische behandelingen