Geen nieuwe meldingen

Markt 28, Valkenswaard

Stamppot naar keuze incl. speciaalbiertje voor 2-6 personen bij Barcode in Valkenswaard

Kies optie

In een Notendop

Hollands genoegen in de vorm van zuurkool-, boerenkool of wortelstamppot met spek, rookworst en jus en speciaalbiertje naar keuze.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als traditionele dancemuziek kan er met gekookte aardappels flink gestampt worden en wordt er een jeuïge plaat gecreëerd door het te mixen. Vind je draai en laat je papillen dansen met Hollandse kost bij Barcode.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een stamppot naar keuze incl. speciaalbier voor 2 personen (waarde € 39,90)
  • € 29,99 voor een stamppot naar keuze incl. speciaalbier voor 3 personen (waarde € 59,85)
  • € 39,99 voor een stamppot naar keuze incl. speciaalbier voor 4 personen (waarde € 79,80)
  • € 57,99 voor een stamppot naar keuze incl. speciaalbier voor 6 personen (waarde € 119,70)

Men neme een stamppot naar keuze, die uiteraard geserveerd wordt met bijhorende spekjes, rookworst en een kuiltje jus, geheel op oud-Hollandse wijze dus. Er is een drietal varianten waaruit je kan kiezen, te weten: zuurkool, boerenkool en wortel. Het ideale gerecht om je hart aan op te halen tijdens de donkere, druilerige dagen. Bovendien krijg je niet alleen een hartverwarmend bordje eten, maar kies je ook vrij een speciaalbiertje van de kaart. Een traditioneel gerecht van Hollandse bodem betekent niet automatisch om 17.00 uur aanschuiven, je doet dat vanaf 12.00 uur de gehele dag, net wanneer je er zin in hebt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woesdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 040 201 2458, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Geldig vanaf 12.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Barcode

Wie de menukaart van Barcode scant, komt al snel klassiekers tegen zoals de BLT-sandwich, uitsmijters met toppings naar keuze, tosti's, carpaccio en schnitzels. Niet alleen daarmee maar ook met vis, entrecote, pasta's en poffertjes maakt je trek zich snel uit de voeten. Bij Barcode kom je overigens niet alleen voor de fijne classic menukaart: je kan er ook goed borrelen en feesten. Vanwege de smakelijke ligging - aan de Markt in Valkenswaard - kan je een bezoekje aan Barcode ook prima combineren met een (mid)dag winkelen in de stad.