Stamppot naar keuze incl. speciaalbiertje voor 2-6 personen bij Barcode in Valkenswaard

Kies optie
Resterende tijd beperkt!

In een Notendop


Hollands genoegen in de vorm van zuurkool-, boerenkool of wortelstamppot met spek, rookworst en jus en speciaalbiertje naar keuze.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Net als traditionele dancemuziek kan er met gekookte aardappels flink gestampt worden en wordt er een jeuïge plaat gecreëerd door het te mixen. Vind je draai en laat je papillen dansen met Hollandse kost bij Barcode.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een stamppot naar keuze incl. speciaalbier voor 2 personen (waarde € 39,90)
  • € 29,99 voor een stamppot naar keuze incl. speciaalbier voor 3 personen (waarde € 59,85)
  • € 39,99 voor een stamppot naar keuze incl. speciaalbier voor 4 personen (waarde € 79,80)
  • € 57,99 voor een stamppot naar keuze incl. speciaalbier voor 6 personen (waarde € 119,70)

Men neme een stamppot naar keuze, die uiteraard geserveerd wordt met bijhorende spekjes, rookworst en een kuiltje jus, geheel op oud-Hollandse wijze dus. Er is een drietal varianten waaruit je kan kiezen, te weten: zuurkool, boerenkool en wortel. Het ideale gerecht om je hart aan op te halen tijdens de donkere, druilerige dagen. Bovendien krijg je niet alleen een hartverwarmend bordje eten, maar kies je ook vrij een speciaalbiertje van de kaart. Een traditioneel gerecht van Hollandse bodem betekent niet automatisch om 17.00 uur aanschuiven, je doet dat vanaf 12.00 uur de gehele dag, net wanneer je er zin in hebt.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woesdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 040 201 2458, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Geldig vanaf 12.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Barcode


Wie de menukaart van Barcode scant komt al snel klassiekers tegen zoals de BLT-sandwich, uitsmijters met toppings naar keuze, tosti's, carpaccio en schnitzels. Niet alleen daarmee maar ook met vis, entrecote, pasta's en poffertjes maakt je trek zich snel uit de voeten. Bij Barcode kom je overigens niet alleen voor de fijne classic menukaart: je kan er ook goed borrelen en feesten. Vanwege de smakelijke ligging - aan de Markt in Valkenswaard - kan je een bezoekje aan Barcode ook prima combineren met een (mid)dag winkelen in de stad.

Barcode

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.